Sistemat Quality, Cluj-Napoca - Sisteme de acoperis Afisari: 688
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Acoperisuri (montare, comercializare) Vizitatori: 448
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Campeni , Nr.. 11, Cluj-Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0364263261; 0751274782
-------------------------
Web: Internet
  email: molnar@sistemat.ro; office@sistemat.ro
  site: www.sistemat.ro

 
Sistemat Quality  
Detalii  video  

Sistemat Quality

este o companie, ce uneste cunostintele si profesionalismul in expertiza, instalarea si comercializarea sistemelor de acoperis si a altor materiale de constructii si finisaje. Avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, reusim sa solutionam in timp scurt aproape orice problema tehnica legata de sistemele de acoperis. Comercializam materiale de constructii si sisteme de acoperis, de la producatori recunoscuti pe plan national si international, unii dintre ei avand experienta de peste 100 de ani. Suntem specialisti in tabla faltuitatigla metalica, ferestre de mansarda si sisteme pluviale.

Oferim pachet complet de servicii: calculul necesarului de materiale, consultanta in alegerea materialelor, suport tehnic, livrare prompta, transport inclus pentru orice cantitate comandata. Suntem in permanenta in stransa legatura cu arhitectii, constructorii, furnizorii si clientii nostrii pentru a acumula experiente noi. 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video