SIM Construct - Case la rosu,la cheie, amenajari, Bucuresti Afisari: 203
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii civile (executie) Vizitatori: 359
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Armenis, Nr. 2 Sectorul 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0762031140; 0213111333
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@firmadeconstructii.com
  site: www.firmadeconstructii.com

 
Constructii case la cheie  
Detalii  video  

Casa la cheie este o casa la rosu care la care se adauga finisajele interioare-exterioare si montajul instalatiilor. Astfel, va punem la dispozitie o casa realizata in totalitate in care va aduceti mobilierul si va puteti muta. Nu mai trebuie sa pierdeti timp cu montaje, bransamente, finisari s.a.

 

Casele la cheie includ lucrari esentiale pentru exploatarea adecvata a viitoarea locuinte. Pe langa cele descrise la realizarea casei la rosu, lucrarile suplimentare in realizarea unei case la cheie includ:

  • amenajari interioare: montaj usi, aplicare tencuieli interioare, faianta, gresie, parchet
  • amenajari exterioare: tencuieli exterioare, tamplarie, acoperis complet realizat (cu invelitoare)
  • montaj instalatii electrice: trasee cablu, montaj panou electric, prize, corpuri de iluminat s.a.
  • montaj instalatii sanitare baie si bucatarie – chiuvete, robineti, vas toaleta, cada, cabina dus s.a.
  • montaj instalatii de incalzire: instalare centrala termica, calorifere, racorduri

Toate aceste lucrari sunt specificate in contract. Nu se face mai mult sau mai putin decat ceea ce este mentionat in mod expres in contractul de constructie. Materialele pot fi procurate de catre client sau pot fi incluse in costul lucrarii, in acest caz fiind asigurate de firma noastra. Ne asumam in totalitate angajamentele contractuale si respectam cu stricteti termenele de executie. Constructiile realizate de noi corespund in totalitate parametrilor de constructie si celor mai inalte standarde de calitate data atat de materialele utilizate cat si de mana de lucru calificata de care dispunem.

Oferta constructii case la cheie 390 EUR/m2 cu materiale incluse si cuprinde structura de beton armat, compartimentare, caramida Porotherm, tigla metalica marca Lindab, instalatii sanitare, electrice si termice, usi, gresie, faianta, parchet si ferestre termopan in 5 camere.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video