Sfera Expert Construct, Constructii civile si industriale - Bucuresti Afisari: 655
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii industriale (executie) Vizitatori: 343
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Giulesti, Nr. 16 (Teatrul Odeon - Sala Grant), Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212205083; 0212205083
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@sferaexpert.ro .; mihail_munteanu@sferaexpert.ro
  site: www.sferaexpert.ro

 
Despre Sfera Expert Construct  
Detalii  video  

Constructii civile si industriale, de cai de comunicatii terestre inclusiv infrastructura acestora.Instalatii: sanitare, electrice, gaze naturale, conditionare si microclimat.Director General: Bogdan MunteanuAdresa: strada Lucretiu Patrascanu 7, bl. G2, ap. 50, sector 3Personal: 43, din care conducere 4.Cod Fiscal: R07545665Nr. Inreg. Registrul Comertului: J40/8095/2005

Informatii generale:

Societatea comerciala SFERA EXPERT CONSTRUCT S.R.L. a fost fondata in 2005 de asociatul unic Bogdan Munteanu.

Compania este axata pe constructii si instalatii, avand un colectiv de profesionisti cu experienta si reputatie in domeniile in care isi desfasoara activitatea.Fondatorul, urmarind evolutia ascendenta a pietei imobiliare, au apreciat ca in Bucuresti si in zonele apropiate, in viitorii ani, domeniul constructiilor civile si industriale va inregistra o crestere, in cea ce priveste alocarea de resurse financiare. Atit constructiile noi cat si cele existente, vor solicita lucrari de volume si complexitati variate, de la reparatii simple ale instalatiilor pana la constructii la cheie.

Compania se angajeaza intr-un proces de dezvoltare dinamica, focalizat pe construirea unui sistem care sa produca, pe termen lung, solutii prompte, adaptate nevoilor clientilor. Specificul companiei consta in capacitatea de a intelege prin relatia cu clientul nu un contract rigid finalizat printr-un act de vanzare - cumparare a unui pachet de servicii, ci o permanenta interfatare constructiva, care transforma partenerii in prieteni si colegi de drum pe o perioada indelungata.

SFERA EXPERT CONSTRUCT ofera stabilitate si echilibru intr-un mediu economic imprevizibil si preia din sarcina dumneavoastra acele activitati si domenii in care demonstreaza prin fapte, profesionalism si responsabilitate, o maxima competenta. Rezolvarea oricarei probleme implica o organizare specifica si o abordare structurata care sa conduca la solutia optima, generatoare de maximum de beneficiu in conditiile date.

Oferta in domeniul constructiilor este ampla si acopera practic toate nevoile unui potential client. Incepand cu lucrarile de constructii civile si industriale, constructiile de cai de comunicatii terestre, executarea de constructii destinate sportului, si terminind cu lucrarile de finisaje interioare si exterioare, nu exista in fapt nici un gen de lucrare la care compania sa nu raspunda cu promptitudine.

Totodata SFERA EXPERT CONSTRUCT S.R.L promoveaza constructia de case pe structura de lemn. Motivul alegerii acestei variante constructive este raportul foarte bun pret/calitate. Avantajele unei astfel de case sunt, in primul rand, pretul, apoi faptul ca raportul termic este mai bun la o astfel de constructie si are durata de executie mica. In medie, o casa pe structura de lemn poate fi construita in 3 luni. Vorbim de o casa de locuit, nu doar de una de vacanta, o casa care dispune de toate functionalitatile si confortul unei locuinte moderne.

Compania este la fiecare pas alaturi de dumneavoastra. Se ocupa de toate etapele, incepind cu proiectul de arhitectura, de rezistenta si de specialitati, obtinerea autorizatiilor de urbanism si constructie si a celor pentru utilitati, si incheind cu executarea lucrarii propriu-zise.

In domeniul instalatiilor, SFERA EXPERT CONSTRUCT are o oferta consistenta si capacitatea de a obtine autorizatiile RENEL, DISTRIGAZ si APANOVA necesare.

Ne-am adaptat in permanenta metodologia si serviciile astfel incat sa putem raspunde cerintelor ulterioare ale clientilor in timpul derularii proiectelor. Personalul SFERA EXPERT CONSTRUCT este format din ingineri specialisti precum si echipe de muncitori calificati.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video