Service laptop Non Stop, Bucuresti Afisari: 592
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 285
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Cetatea Veche, Nr. 2A,Bloc 2Bis, Sc. 3, apt. 32, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0724155932
-------------------------
Web: Internet
  email: servicelaptop.it@gmail.com
  site: www.facebook.com/ServiceLaptopNonstop

 
Creare site,servicii web design,promovare online  
Detalii  video  

Creare site. Indiferent daca aveti o afacere, daca defasurati o activitate online sau daca sunteti un liber profesionist aveti nevoie de cat mai multi clienti. Crearea unui site web, bine promovat si bine optimizat, va poate aduce clientii de care aveti nevoie si implicit veniturile la care visati.

 

-Modul de lucru.Incepem cu: 1) structura site-ului, 2) crearea paginilor, 3) editarea si adaugarea textelor in pagina, 4) adaugarea imaginilor 5) programarea aplicatiilor necesare bunei functionari a site-ului.

– Colaborare permanenta.In functie de obiectul activitatii Dvs. alegem un design potrivit astfel incat imaginea site-ului sa va reprezinte cat mai fidel. In timpul necesar crearii site-ului, colaboram cu Dvs. si operam orice modificari doriti, astfel incat, la final, sa fiti pe deplin satisfacut de imaginea si functionalitatea site-ului realizat.

 

Oferta.

   Putem crea site-uri simple pentru persoane fizice ce desfasoara activitati de prestari servicii : electrician, depanator, amenajari interioare, cosmetica, reparatii diverse etc, sau site-uri pentru firme cu obiect de activitate restrans: vanzari, prestari servicii -ce au nevoie de un site simplu de prezentare. Dar in acelasi timp putem realiza si site-uri mari cu baze de date complexe pentru firme cu domenii de activitate in care sunt implicate servicii, produse si sortimente foarte diversificate.De asemeni putem realiza magazine online, site turism, pensiune, site hotel cu formular rezervari, sport –inchirieri terenuri si echipamente, inchirieri masini, inchirieri scule si utilaje, site pentru agentii imobiliare si institutii, site-uri adult, site prezenare modele, site firme protectie si paza, portale web, site-uri media, TV, NEWS, blog sau pagini personale.

 Deasemeni oferim servicii de mentenanta -intretinere site, curatare, devirusare si securizare site web, backup site.

 

Redesign site , modificare.

Lumea este intr-o continua miscare, miscarea implica schimbare. Intotdeauna vor aparea lucruri noi care le vor nega pe cele vechi. Acest fapt este valabil si pentru paginile web. Orice site necesita update-uri si upgrade-uri. Saptamanal, lunar componetele site-ului Dvs. sunt imbunatatite de catre producatori astfel incat sa corespunda noilor cerinte din mediul online si sa fie cat se poate de sigure impotriva atacurilor cibernetice lansate de hackeri.

Si site-ul Dvs. trebuie sa fie in pas cu aceste schimbari care au loc periodic. Din acest motiv trebuie sa alegeti ca cineva sa supravegheze ce se intampla cu site-ul, daca corespunde cerintelor actuale WEB, daca site-ul este sigur si nu contine coduri malware si daca necesita actualizari critice sau importante.

Datorita acestor aspecte poate fi necesar crearea unor pagini noi sau modificarea celor deja existente, uneori chiar a intregii structuri a site-ului.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video