Metalocasnica unitatea 54 - Reparatii frigidere Bucuresti Afisari: 405
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii frigorifice Vizitatori: 205
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Pipera , , nr: 9-11 , bl.ll E , Parter , sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212324754; 0744275689
-------------------------
Web: Internet
  email: office@metalocasnica.ro
  site: www.servicefrigider.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Echipa frigotehnisti cu experienta

Avem calificare in domeniu cu recunoastere Internationala, tot ce apare nou pe piata noi stim si in acelas timp avem capabilitatea de a servisa aceste produse, ce tine de frigiderele vechi si acestea sunt pentru noi cat si pentru dumneavoastra lucru la care tinem cel mai mult. Acestea din urma au fost si sunt cele mai bune produse si cele care au cea mai lunga durata de viata chiar si in conditii mai vitrege.Reincarcam cu freon Frigidere si aparate aer conditionat Bucuresti

Principalul obiectiv al nostru este asigurarea standardelor calitative pentru repararea agregatelor frigorifice (frigidere, congelatoare, combine frigorifice, lada frigorifica, camere frigorifice, aer conditionat: auto, casnic si industrial si orice alt agregat frigorific casnic sau industrial), precum si satisfacerea cerintelor clientilor nostri si optimizarea timpului de interventie.

Totusi rezultatele obtinute pana in prezent, din care rezolvarea problemelor cumparatorilor si asigurarea unui suport eficient pentru marci sunt telurile principale, ne dau incredere ca suntem in directia buna, in acelasi timp suntem constienti ca suntem departe de a ne putea compara cu o organizatie de service din tarile Pietei Comune si ca situatia economica precara nu este cauza pricipala a problemelor noastre, aceasta ramanand interpretabila de fiecare in parte. De aceea facem tot ce ne sta in putinta sa ne imbunatatim activitatea si sa invatam din experienta altora si din greselile lor.

Suntem tot timpul preocupati de asigurarea tehnico-materiala (echipamente si scule) si instruirea noastra pentru incadrarea in normele/standardele europene privind activitatea de service, precum si pentru cresterea calitatii comunicarii cu clientii nostri. Incercam pe cat posibil sa ne perfectionam si sa fim in tandem cu piata si cu tehnologia care in ultimul timp evolueaza atat de repede, la fel de bine ne dorim ca si dumneavoastra, clienti nostri sa fiti multumiti de prestarea serviciilor, de calitatea lor si de rapiditatea executarii acestora.

Echipa noastra este deschisa oricarei colaborari reciproc avantajoase pentru activitati compatibile cu obiectul de activitate: service agregate frigorifice auto, casnice, industriale, nu exista limite la ceva anume, tot ce tine de frig si pompa de caldura.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video