S.E.R.V.E. Afisari: 404
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Servicii diverse nunta Vizitatori: 173
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Pastorului, nr. 48-50, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  021 222 84 56; 0723 625 667; 021222 32 57
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.serve.ro


 
Roze Vinul Cavalerului  
Detalii
  • Soiul de struguri: Merlot
  • Miros: fructe exotice
  • Gust: capsuni english candy
  • Cu ce meniu se serveste: aperitiv, salate, peste, mancare chinezeasca, fripturi la gratar, branzeturi proaspete, uşoare 
  • Temperatura de servire: 11º C

 

 

Roze Vinul Cavalerului are gustul şi mirosul culorii lui! au exclamat impresionati atunci cand l-au degustat prima data, sotii Marise si Alain Demezon, renumiti oenologi din sudul Frantei.În Corsica, insula din care provine o ramura a familiei Contelui de Poix, verile sunt foarte calde şi uscate, astfel încat numai un vin roze, sec, proaspat si nesofisticat, poate atenua senzaţia continuă de sete. Este potrivit ca aperitiv, dar şi pentru salate, peşte, meniuri chinezeşti, fripturi la grătar şi brânzeturi proaspete, uşoare.“Secretul de fabricaţie” este experienţa şi “ochiul” oenologului care alege momentul cel mai potrivit pentru separarea mustului de strugurii roşii, după care vinificaţia continuă ca pentru vinurile albe (maxim 18º C) şi poate dura şi 6 săptămâni. Acest procedeu face ca vinul roze să conţină o parte din taninurile unui vin roşu combinate cu arome proaspete şi delicate ca cele ale vinului alb.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
 
Benzi cauciuc  |  Cabernet sauvignon  |  Calitate de exceptie  |  Camioane frigorifice  |  Capacitate de productie  |  Carne pui  |  Carne vanat  |  Cascaval pane  |  Centrul national conservarea promovarea culturii traditionale  |  Cirese albe  |  Ciuperci cu rosii  |  Ciuperci padure  |  Ciuperci trufe  |  Compot conserva  |  Consumului de timp  |  Dulceata cirese  |  Dulceata zmeura  |  Echipamente imbuteliere  |  Echipamente ridicat  |  Esenta vanilie  |  Fagure miere  |  Feteasca alba  |  Feteasca neagra  |  Feteasca regala  |  Foie gras  |  Fructe exotice  |  Fructe mare  |  Fructe padure  |  Fructe proaspete  |  Fructe uscate  |  Gama de temperatura   |  Lazi frigorifice  |  Legume uscate  |  Lemn alb  |  Mancare chinezeasca  |  Meniu pui  |  Meniuri exotice  |  Merlot vin sec  |  Migdale crude  |  Mirosul neplacut  |  Mure  |  Origine romana  |  Padure stejar  |  Paine prajita  |  Pepene galben  |  Peste gratar  |  Peste pane  |  Peste proaspat  |  Piata romaneasca  |  Pinot noir  |  Preparate carne pui  |  Preparate pui  |  Rosie cu vinete   |  Salate aperitiv  |  Salate peste  |  Salate rosii  |  Sauvignon blanc  |  Sos fructe padure  |  Stil elegant  |  Struguri soi  |  Temperatura controlata  |  Vanzare vinuri  |  Vase inox  |  Vin alb  |  Vin alb sauvignon   |  Vin demidulce  |  Vin demisec  |  Vin romanesc  |  Vin romania  |  Vin rosu  |  Vin sec  |  Vin vechi  |  Vinete pane  |  Vinuri albe  |  Vinuri rafinate  |  Vinuri romanesti  |  Vinuri rosii  |  Vinuri roze  |  Vinuri struguri soi  |  Vinuri vechi  |  Zone viticole mondiale  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.