S.E.R.V.E. Afisari: 403
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Servicii diverse nunta Vizitatori: 172
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Pastorului, nr. 48-50, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  021 222 84 56; 0723 625 667; 021222 32 57
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.serve.ro


 
Cabernet Sauvignon  
Detalii
  • Cabernet Sauvignon An: 2007
  • Soiul de struguri: Cabernet Sauvignon
  • Miros: piele, tutun, migdale
  • Gust: domină vişina şi coacăza, susţinute de prezenţa taninurilor neagresive, o bună persistenţă a gustului cu o notă finală plină de eleganţă unde regăsim aromele de tutun blond şi sâmbure de caisă.
  • Temperatura de servire: 18°C
  • Cu ce meniu se serveste: mezeluri, carne roşie, brânzeturi
  •   Soiul Cabernet Sauvignon este considerat ca fiind regele soiurilor de struguri pentru vin.

In Vinul Cavalerului Cabernet Sauvignon putem găsi toate însuşirile care au creat faimă acestui soi: puternic şi complex, caracterizat în plus printr-un foarte bun echilibru în gură subliniat de taninuri coapte, asociate cu o fină fructuozitate. Ca toate vinurile pe care le producem, şi acesta provine din struguri selectionaţi cu grijă pe tot parcursul anului, apoi culeşi manual şi vinificaţi în crama noastră de la Ceptura în condiţii optime de calitate (control de temperatură, trierea strugurilor înainte de vinificaţie, fermentare controlată cu durata cuprinsă între 6 şi 9 zile, în funcţie de caracteristicile strugurilor). Se poate bea dupa 15 luni de la producere, dar îşi va atinge apogeul de calitate după 3 pâna la 4 ani.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Benzi cauciuc  |  Cabernet sauvignon  |  Calitate de exceptie  |  Camioane frigorifice  |  Capacitate de productie  |  Carne pui  |  Carne vanat  |  Cascaval pane  |  Centrul national conservarea promovarea culturii traditionale  |  Cirese albe  |  Ciuperci cu rosii  |  Ciuperci padure  |  Ciuperci trufe  |  Compot conserva  |  Consumului de timp  |  Dulceata cirese  |  Dulceata zmeura  |  Echipamente imbuteliere  |  Echipamente ridicat  |  Esenta vanilie  |  Fagure miere  |  Feteasca alba  |  Feteasca neagra  |  Feteasca regala  |  Foie gras  |  Fructe exotice  |  Fructe mare  |  Fructe padure  |  Fructe proaspete  |  Fructe uscate  |  Gama de temperatura   |  Lazi frigorifice  |  Legume uscate  |  Lemn alb  |  Mancare chinezeasca  |  Meniu pui  |  Meniuri exotice  |  Merlot vin sec  |  Migdale crude  |  Mirosul neplacut  |  Mure  |  Origine romana  |  Padure stejar  |  Paine prajita  |  Pepene galben  |  Peste gratar  |  Peste pane  |  Peste proaspat  |  Piata romaneasca  |  Pinot noir  |  Preparate carne pui  |  Preparate pui  |  Rosie cu vinete   |  Salate aperitiv  |  Salate peste  |  Salate rosii  |  Sauvignon blanc  |  Sos fructe padure  |  Stil elegant  |  Struguri soi  |  Temperatura controlata  |  Vanzare vinuri  |  Vase inox  |  Vin alb  |  Vin alb sauvignon   |  Vin demidulce  |  Vin demisec  |  Vin romanesc  |  Vin romania  |  Vin rosu  |  Vin sec  |  Vin vechi  |  Vinete pane  |  Vinuri albe  |  Vinuri rafinate  |  Vinuri romanesti  |  Vinuri rosii  |  Vinuri roze  |  Vinuri struguri soi  |  Vinuri vechi  |  Zone viticole mondiale  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.