S.E.R.V.E. Afisari: 404
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Servicii diverse nunta Vizitatori: 173
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Pastorului, nr. 48-50, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  021 222 84 56; 0723 625 667; 021222 32 57
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.serve.ro


 
Pinot Noir  
Detalii
  • Pinot Noir An: 2007
  • Soiul de struguri: Pinot Noir
  • Miros: note de capsuni si muguri de coacaz negru
  • Gust: visine si cirese negre de pădure în atac, urmate de taninuri onctuoase care subliniază complexitatea acestui Pinot alaturi de aromele de violete si cafea
  • Temperatura de servire: 17°C Cu ce meniu se serveste: carne roşie, brânzeturi, mezeluri crude, pane de vinete
  • Propunerea noastra: Pui cu smântână şi migdale

 

Pinot Noir este soiul care a adus celebritatea zonei viticole franceze Burgundia; fineţea şi complexitatea sa se asociază perfect pentru a oferi acestui vin posibilitatea de a rezista peste ani numai dacă este cultivat în zone răcoroase, cu soluri sărace şi numai dacă viticultorul reuşeşte să "domesticească" acest soi deosebit de capricios şi delicat. Provenind din plantaţiile noastre nou înfiinţate, situate la peste 400 m altitudine, Pinot Noir Terra Romana este dovada că în România există condiţii de mediu care pot rivaliza cu cele ale celor mai prestigioase zone viticole Europene şi mondiale. Vinificaţia lungă este completată de o învechire în butoaie de stejar de aproape 9 luni. Degustat la 17ºC, acest vin va fi perfect pentru a însoti preparate din carne roşie, mezeluri şi brânzeturi. Şi deşi prospeţimea şi eleganţa lui fac deja furori printre amatorii de vin, acest Pinot va atinge apogeul la vârsta de 5 ani (peste 5 ani de la producere).

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Benzi cauciuc  |  Cabernet sauvignon  |  Calitate de exceptie  |  Camioane frigorifice  |  Capacitate de productie  |  Carne pui  |  Carne vanat  |  Cascaval pane  |  Centrul national conservarea promovarea culturii traditionale  |  Cirese albe  |  Ciuperci cu rosii  |  Ciuperci padure  |  Ciuperci trufe  |  Compot conserva  |  Consumului de timp  |  Dulceata cirese  |  Dulceata zmeura  |  Echipamente imbuteliere  |  Echipamente ridicat  |  Esenta vanilie  |  Fagure miere  |  Feteasca alba  |  Feteasca neagra  |  Feteasca regala  |  Foie gras  |  Fructe exotice  |  Fructe mare  |  Fructe padure  |  Fructe proaspete  |  Fructe uscate  |  Gama de temperatura   |  Lazi frigorifice  |  Legume uscate  |  Lemn alb  |  Mancare chinezeasca  |  Meniu pui  |  Meniuri exotice  |  Merlot vin sec  |  Migdale crude  |  Mirosul neplacut  |  Mure  |  Origine romana  |  Padure stejar  |  Paine prajita  |  Pepene galben  |  Peste gratar  |  Peste pane  |  Peste proaspat  |  Piata romaneasca  |  Pinot noir  |  Preparate carne pui  |  Preparate pui  |  Rosie cu vinete   |  Salate aperitiv  |  Salate peste  |  Salate rosii  |  Sauvignon blanc  |  Sos fructe padure  |  Stil elegant  |  Struguri soi  |  Temperatura controlata  |  Vanzare vinuri  |  Vase inox  |  Vin alb  |  Vin alb sauvignon   |  Vin demidulce  |  Vin demisec  |  Vin romanesc  |  Vin romania  |  Vin rosu  |  Vin sec  |  Vin vechi  |  Vinete pane  |  Vinuri albe  |  Vinuri rafinate  |  Vinuri romanesti  |  Vinuri rosii  |  Vinuri roze  |  Vinuri struguri soi  |  Vinuri vechi  |  Zone viticole mondiale  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.