Self Trust Afisari: 1011
Categorie: COMERT >> Producatori (diverse) Vizitatori: 594
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Bucium , nr. 34, Iasi, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0232276596; 0232406041
-------------------------
Web: Internet
  email: marketing@selftrust.ro; office@selftrust.ro
  site: www.selftrust.ro

 
Transportoare cu benzi din PVC  
Detalii  video  

PVC-ul sau Policlorura de Vinil este al 3-lea cel mai raspandit polimer termoplastic dupa polietilena si polipropilena. Rezistenta sa deosebita la agresiuni mecanice, chimice si termice il fac o materie prima ideala pentru benzi, acesta fiind mai ieftin si mai rezistent decat cauciucul.

Conveioarele cu benzi din PVC sunt utilizate in general pentru transportul produselor nealimentare sau al produselor alimentare ambalate cu greutate mica sau medie.

De cele mai multe ori structura transportoarelor cu benzi din PVC este confectionata din Otel laminat, avand in vedere faptul ca nu se impun restrictii privind siguranta alimentara si aceasta structura este semnificativ mai ieftina decat cea din Otel Inox.

Transportul se poate realiza in plan orizontal sau in plan inclinat, caz in care uneori sunt necesari racletii pentru a compensa lipsa aderentei produsului la banda (acolo unde profilul benzii nu este suficient pentru aderenta) sau pentru a preintampina rasturnarea produsului cand unghiul de inclinare este mare.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video