Sami, Prelucrarea marmurei, granitului si pietrei - Covasna Afisari: 700
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Faianta, gresie, marmura (montare) Vizitatori: 462
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
DN12, DN12, Intersectia spre Ozun Loc. Chilieni, Chilieni, judetul Covasna
-------------------------
Phone: Telefon
  0722628500
-------------------------
Web: Internet
  email: office@monumentegranit.ro
  site: www.monumentegranit.ro

 
Serviciile companiei  
Detalii  video  

S.C. Sami S.R.L efectueaza servicii de prelucrare a marmurei, granitului si pietrei naturale, fiind o companie recunoscuta pe piata din Romania. Va oferim o gama larga de produse si servicii, începând de la materiale pentru amenajari interioare si exterioare (placaje, blaturi, glafuri, trepte, etc.) pâna la monumente funerare.

Dispunem de o echipa de profesionisti cu înalta calificare, care va stau la dispozitie pentru a va oferi ceea ce aveti nevoie , cu încredere si profesionalism .

 

MONUMENTE FUNERARE

Scopul nostru principal este acela de a satisface nevoile clientilor nostri, prin a oferi produse de calitate si servicii pe masura.Facem toate eforturile pentru ca fiecare lucrare funerara sa fie o creatie unica.

Executam lucrari în cimitir ”de la A-Z”, adica: sapat, zidit, turnat fundatii, montaj, etc. Daca sunteti interesati de serviciile noastre, va rugam sa ne contactati cu încredere, pentru a obtine o oferta de pret, fara nici un angajament.

vezi portofoliu

 

RECONDITIONARI DE MORMINTE

Executam lucrari de reconditionari de morminte la fata locului (când locul si materialul permit acest lucru):

•    Reslefuire mecanica borduri, capace si monumente din marmura, granit sau mozaic

•    Completari/înscriptionari monumente sau placi

vezi portofoliuAMENAJARE BUCATARIE

Marmura si granitul sunt materiale care scot în evidenta frumusetea mobilei de bucatarie. Lasati-va imaginatia sa inoveze, pentru a face o bucatarie unica, alegând între diferite culori, modele si finisaje pe care vi le punem la dispozitie. În bucatarie aveti nevoie de cele mai bune materiale, iar piatra naturala este singura care satisface toate cerintele.

vezi portofoliu

 

AMENAJARE BAIE

Nu toate tipurile de marmura sau granit sunt adecvate pentru o baie. Pentru acest motiv, aspectele care trebuiesc luate în considerare în momentul alegerii materialelor sunt: frumusetea, rezistenta la umiditate si lipsa riscurilor alunecarii.(nu uitati ca pardoselile trebuie finisate fara luciu, pentru a nu aluneca).

vezi portofoliu

 

PARDOSELI, TREPTE, CONTRATREPTE SI GLAFURI

Treptele placate cu marmura si granit sunt deosebite ca design, însa trebuie sa raspunda unor nevoi de rezistenta ridicata. În cazul treptelor de interior, primeaza eleganta si asortarea cu restul finisajelor, asadar este importanta posibilitatea de a alege acele pietre naturale care ofera cea mai mare diversitate de culori. Marmura si granitul sunt cele mai versatile roci folosite la placari, potrivite inclusiv pentru scari, gratie rezistentei lor.

Pentru a evita riscurile de alunecare, se pot folosi placi fiamate pentru trepte si placi lucioase pentru contratrepte.

vezi portofoliu

 

PARDOSELI SI PERETI

Piatra naturala poate fi o alegere foarte buna pentru pardoseala, aceasta fiind mult mai rezistenta decât alte materiale, de exemplu lemnul. Daca va gânditi ca piatra este prea rece pentru picioare, luati în considerare faptul ca piatra mentine temperatura din încapere. Placarea cu piatra este mult mai durabila în timp, ca montura, si asta va face sa o schimbati mai rar decât parchetul sau alte materiale.

 

PLACARI  EXTERIOARE

Placarile de exterior trebuie în primul rând sa raspunda nevoilor de rezistenta si durabilitate. Intemperiile si circulatia intensa solicita cel mai mult aceste zone: ploaia, zapada, diferentele bruste de temperatura sau extremele meteorologice sunt cele care afecteaza materialele slabe si lucrarile deficitare. Pentru scarile de la intrarea în locuinta, daca se doreste un aspect deosebit, se poate opta pentru marmura sau granit, de preferinta nelustruite, pentru a se evita alunecarile în sezoanele umede. Piatra naturala, granitul în speta, este printre putinele materiale care se incadreaza la alegerea potrivita.

Atentie la montaje! Optati pentru servicii de calitate, aceasta nu este genul de lucrare pe care sa vreti sa o reluati prea des.

 

SLEFUIRE/RECONDITIONARE PARDOSELI

Serviciile de slefuire si lustruire pe care noi le oferim, se bazeaza pe redarea aspectului si luciului natural al materialului. Acest lucru îl obtinem prin slefuirea mecanica a suprafetei folosind succesiv consumabile cu granulatii de duritate diferita. Pe lânga operatiile de slefuire si lustruire efectuam si toate reparatiile necesare (rechituire, repararea fisurilor, înlocuirea placilor sparte, etc.) pentru a reda complet frumusetea pardoselii dumneavoastra.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video