Salesianer Miettex - Textile in domeniului sanitar, hoteluri si restaurante, industrie si comert, Bucuresti Afisari: 463
Categorie: COMERT >> Echipamente pentru hoteluri si restaurante Vizitatori: 569
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Drumul Osiei, Nr. 54-64, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0752102325; 0311051000; 0311051001
-------------------------
Web: Internet
  email: office@salesianer.ro
  site: www.salesianer.ro

 
Salesianer Miettex - detalii firma  
Detalii  video  

Peste 100 de aniManagementul textilelor de la cei mai buni 

SALESIANER este o companie austriaca de top care ofera servicii de închiriere textile si care, în anul financiar 2018/19 a avut o cifra de afaceri totala de 236 milioane Euro realizata de30 de spalatorii ale sale din cele 9 tari în care activeaza. Pe piata interna din Austria se asigura o acoperire nationala prin 17 locatii. Alte 13 locatii se afla în tarile din Europa Centrala si de Est: Croatia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Republica Cehia si Ungaria.

 Afacerea de familie a fost înfiintata în anul 1916 de catre Magdalena Wittmann pe Salesianergasse, o strada din Viena. Hans Krautschneider, fiul fondatoarei, a implementat în anii ’70 o idee provenita din SUA: închirierea lenjeriei de pat si a uniformelor de lucru. În prezent, compania de succes este condusa dea treia generatie, prin Thomas Krautschneider. Grupul SALESIANER ofera cele mai înalte standarde de  calitate, igiena si siguranta a livrarilor când vine vorba de spalarea, curatarea si închirieriea articolelor textile din domeniul sanitar, hotelier si diverse ramuri industriale.

 Gama noastra este completata  de articolele textile pentru Clean Room, produse de igiena pentru grupuri sanitare si carpete standard si personalizate cu retinere a murdariei.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video