Corvaris Residence, Bucuresti - Ansamblu rezidential Afisari: 204
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 628
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Oltenitei, Nr.394, Berceni, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722664430 ; 0729572570; 0213325333
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@corvarisresidence.ro; office@corvarisresidence.ro
  site: www.corvarisresidence.ro

 
Ansamblul Corvaris Residence  
Detalii  video  

Dezvoltatorii conceptului Corvaris Residence va prezinta noul proiect imobiliar Corvaris Residence Oltenitei, amplasat in zona Berceni la numai 500-600 metri de capatul tramvaiului, proiect compus din 15 unitati locative insotite de tot atatea locuri de parcare, spatii comerciale, locuri de joaca si spatii verzi de relaxare pentru rezidenti.

Garsonierele si apartamentele puse deja in vanzare in cadrul proiectului respecta intru totul stilul consacrat al acestui brand foarte cunoscut pe piata de profil in ceea ce priveste compartimentarea excelenta, finisajele foarte bune, echipamentele moderne folosite, amplasamentul ideal si preturile accesibile.

Brand-ul Corvaris Residence este deja cunoscut clientilor care se afla in cautarea unei locuinte in zona de Sud a capitalei reusind sa livreze in ultimii ani sute de locuinte pe piata imobiliara in cadrul proiectelor anterioare, care s-au bucurat de un real succes inregistrand astfel un nivel foarte bun de vanzari datorita catorva elemente definitorii care se regasesc si in cadrul noului proiect prezentat astazi.

Mai jos puteti studia lista completa a unitatilor locative puse in vanzare in cadrul proiectului, precum si schita fiecarui imobil in parte si pretul cerut de dezvoltator care are inclus tva-ul de 5%. Proiectul dispune de o arhitectura moderna, dar si de o excelenta functionalitate, parcarea masinilor se va putea face la suprafata, preturile cerute pentru acestea fiind de 3.000 Euro + TVA.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video