RONDOCARTON Afisari: 2539
Categorie: COMERT >> Ambalaje Vizitatori: 1546
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Aviatorilor, nr. 2A, Apahida, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0264416006; 0264416007
-------------------------
Web: Internet
  email: cluj@rondo-ganahl.com
  site: www.rondo-ganahl.com

 
Display-uri  
Detalii  video  

Marketing-ul elaborează planuri pentru câştigarea de clienţi, publicitatea se străduieşte să scoată în evidenţă produsul şi ambalajul face tot posibilul ca produsul să se afirme pe raft lângă alte produse. Dar este suficient? Încercaţi să faceţi un pic mai mult şi folosiţi display-ul ca un instrument eficient de marketing direct la clienţi. Soluţiile Display de la Rondo se potrivesc ca o mănuşă. Specialiştii noştri în ambalaje elaborează soluţii individuale care apreciază just cerinţele dumeavoastră în distribuţie şi prezentare - de la o cutie simplă până la sistemul exclusiv de magazin în magazin.

Pur şi simplu infailibil.

Momentul adevărului pentru fiecare produs vine la punctul de vânzare: atrage clientul sau nu! Display-ul facilitează o plasare specială la punctul de vânzare şi astfel dublează şansa de succes. Display-urile te fac atent, realizează atmosferă şi iţi arată cea mai bună parte a produsului. 

Pur şi simplu multifuncţional

Din câteva mişcări, display-urile de la Rondo pot fi transformate, din ambalajul de transport protector cu volum redus, într-un punct de atracţie impresionant la locul de vânzare - de exemplu, din cartonul de transport compact se obţine din patru mişcări un display atractiv cu cutie depozitabilă şi header.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video