Romclean Import Bucuresti - Service utilaje profesionale curatatorii Afisari: 2086
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Echipamente pentru hoteluri, restaurante Vizitatori: 843
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Intrarea Butuceni, Nr. 10, Sect. 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744545609; 0318179885
-------------------------
Web: Internet
  email: office@romcleanimport.ro
  site: www.romcleanimport.ro
  facebook: RomCleanImport.ro/

 
Service Romclean  
Detalii  video  

Societatea noastra executa activitati de service si intretinere pentru utilaje profesionale de spalatorie ce includ activitati de reparatii, intretinere, mentenanta periodica, reglaje, inca din anul 1995. Activitatea este prestata de catre tehnicieni specializati cu experienta practica indelungata in domeniu si cu pregatire teoretica adecvata. Seful echipei de tehnicieni are o experienta de peste 40 de ani in domeniul reparatiilor utilajelor profesionale de spalatorie si curatatorie chimica.

Societatea noastra executa activitati de service (reparatii si intretinere) pentru utilaje profesionale de spalatorie marcile: Italian Drycleaning (Italia), Renzacci (Italia), Danube-International (Franta), IMESA (Italia), Girbau (Spania), precum si alte marci in functie de solicitarile venite din partea clientilor. Pentru marcile Italian Drycleaning (Italia), Renzacci (Italia), Danube-International (Franta), IMESA (Italia) suntem si importatori directi.

Societatea noastra asigura piesele de schimb si materialele necesare efectuarii reparatiilor sau activitatilor de intretinere a utilajelor de spalatorie profesionale. Prestarea serviciilor se poate efectua in cadrul unor contracte pentru fiecare lucrare in parte sau contracte de service incheiate pe perioade de timp mai indelungate. Se pot incheia de asemenea contracte de mentenanta periodica a utilajelor in functie de indicatiile producatorului cu privire la intretinerea utilajelor.

Prin serviciile prestate oferim clientilor nostri servicii de calitate atat in ceea ce priveste partea de constatare a defectiunilor cat si in ceea ce priveste remedierea acestora practicand preturi rezonabile. Subscrisa pune accentul pe efectuarea si prestarea serviciilor de service intr-un termen cat mai scurt si la un nivel calitativ superior, astfel incat, activitatea clientilor nostri sa fie cat mai putin afectata.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video