Darie, Manea si Asociatii - Societate de Avocatura Bucuresti Afisari: 2781
Categorie: AFACERI >> Avocati, juristi Vizitatori: 1140
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Unirii, nr 61, Bl. F3,Scara 4, Et. 2, Apt. 208, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0314251724; 0314380223; 0723500027
-------------------------
Web: Internet
  email: office@rolegal.com
  site: www.rolegal.com

 
Drept Comercial  
Detalii  video  

Biroul de avocatura Darie & Manea va pune la dispozitie o echipa formata din unii dintre cei mai competenti avocati de drept compercial din Romania. Va oferim un pachet complet de servicii, care va permit sa infiintati in cel mai scurt timp o societate comerciala, cu multiple obiecte de activitate.

Intrebare: Ce tipuri de companii se pot infiinta in Romania?

Raspuns: Echipa noastra, formata din unii dintre cei mai experimentati avocati de drept comercial din tara, va poate ajuta la infiintarea urmatoarelor tipuri de companii:

Infiintare Firma - SRL (Societate cu Raspundere Limitata)

Societatea cu raspundere limitata este acea forma de societate comerciala ale carei obligatii sociale sunt garantate cu patrimoniul social, iar asociatii sunt obligati numai in limita capitalului social subscris. Capitalul social va fi fixat de catre asociati in functie de nevoile societatii, cu respectarea plafonului minim stabilit de lege in valoare de 200 Ron.

Infiintare Firma - SA (Societate pe Actiuni)

Societatea comerciala pe actiuni este forma de societate comerciala al carei capital social este impartit in actiuni, iar obligatiile sociale sunt garantate cu patrimoniul social, actionarii raspunzand numai in limita aportului lor. Capitalul social va fi fixat de catre actionari raportat la nevoile societatii, insa nu poate fi mai mic decat echivalentul in Ron a 25.000 Euro.

Infiintare de Filiala

Filiala este o societatea comerciala cu personalitate juridica. Filiala este constituita de societatea primara care detine majoritatea capitalului. Filiala participa la raporturile juridice in nume propriu, prin actele juridice ale reprezentantilor sai, dobandeste drepturi si isi asuma obligatii, cu angajarea unei raspunderi proprii.

Infiintare de Sucursala

Sucursala este un dezmembramant fara personalitate juridica al societatii comerciale, depinzand de o anumita autonomie, in limitele stabilite de societate. Sucursala nu poate participa in nume propriu la circuitul juridic. Actele juridice pe care le reclama desfasurarea activitatii sucursalei se incheie de reprezentantii desemnati de societatea comerciala.

Infiintare de Reprezentanta

Reprezentanta - este o entitate juridico-economica; ea indeplineste functii de intermediere intre societatea care a constituit-o si partenerii externi ai acesteia. Reprezentanta nu este subiect de drept distinct, neavand personalitate juridica si fiind dependenta economic fata de societatea care a constituit-o.

Infiintare de Fundatii / Infiintare de Asociatii

Asociatia este subiectul de drept constituit de trei sau mai multe persoane care, pe baza unei intelegeri, pun in comun si fara drept de restituire contributia materiala, cunostintele sau aportul lor in munca pentru realizarea unor activitati in interes general, al unor colectivitati sau, dupa caz, in interesul lor personal nepatrimonial.

Permise Speciale si Licente

Cabinetul de avocati Darie & Manea a ajutat un numar mare de clienti straini sa-si stabileasca afacerile in Romania. Noi nu oferim doar asistenta pentru formarea noilor companii romanesti sau filialelor romanesti ale companiilor straine, ne ocupam si de intregul proces de formare al companiilor.

Societati deja create

Companiile deja create sunt pur si simplu societatile cu raspundere limitata pe care firma avocatura din Bucuresti Darie & Manea le-a inregistrat pentru binele si confortul clientului. Cu o companie deja creata puteti prelua controlul instantaneu; este foarte utila daca aveti nevoie sa inregistrati o companie inainte de o anumita data.

Nu ne dorim ca problemele juridice sa stea in calea deschiderii sau extinderii afacerii dumneavoastra. Avocati nostri din Bucuresti sunt aici pentru a ajuta si pentru de a face procesul de infiintare a unei societati usor si rapid. Sunati-ne acum pentru consultanta gratuita!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video