Reva & Co, Fabricare, modernizare si reparatii vagoane de cale ferata - Simeria / Hunedoara Afisari: 812
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii industriale (executie) Vizitatori: 393
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Atelierelor, Nr. 32, Simeria, judetul Hunedoara
-------------------------
Phone: Telefon
  0724534078 ; 0254260402; 0254262050
-------------------------
Web: Internet
  email: office@revasimeria.ro
  site: www.revasimeria.ro

 
Despre noi,Reva Simeria  
Detalii  video  

Situata in vestul României, într-un oras cunoscut ca un important nod feroviar, REVA SA Simeria a fost fondata in 1869, având o bogata traditie în repararea materialului rulant. În anul 1992 se înfiinteaza ca societate comerciala pe actiuni cu capital majoritar de stat, iar în anul 2001 societatea se privatizeaza prin licitatie publica, actionarul majoritar fiind GRAMPET SA Bucuresti. Toate activitatile desfasurate sunt sustinute de o pregatire tehnica, experienta si profesionalism de nivel ridicat. Organizarea si functionarea societatii este orientata spre realizarea obiectivelor sale: satisfacerea cerintelor si asteptarilor clientilor, cresterea încrederii acestora, mentinerea segmentelor de piata câstigate si largirea lor, îmbunatatirea calitatii serviciilor furnizate.

Viziunea REVA este de a deveni prima alegere a clientilor nostri în repararea/modernizarea vagoanelor de marfa prin oferirea serviciilor si solutiilor de care au nevoie.Misiunea – De a oferi servicii complete de calitate superioara în domeniul reparatiei vagoanelor si de a gasi permanent solutii profesioniste inovative la cerintele clientilor nostri.

Valori1. Profesionalism - o atitudine responsabila, eficienta si construita pe dezideratul încrederii fata de toti clientii si colaboratorii companiei;2. Atentia pentru client si operativitate - asigurata prin calitatea serviciilor oferite si întelegerea necesitatilor clientilor nostri cu propunerea de solutii profesioniste;3. Spirit de echipa - succesul nostru este rezultatul implicarii tuturor angajatilor companiei;4. Experienta centenara si inovare continua.

Compania este orientata spre realizarea urmatoarelor obiective:

  • Îmbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite;
  • Mentinerea segmentelor de piata câstigate, largirea lor si extinderea tipurilor de servicii oferite.
  • Satisfacerea cerintelor clientilor la standarde europene;

Despre noi CompaniaIstoricManagementPortofoliu clientiSiguranta la locul de muncaPolitica de prelucrare a datelor cu caracter personal VALORILE NOASTRE

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video