|   La Taifas, Bistro - Bucuresti  |      |       |  
   
     |    |        |    |    |        |    |            |   |    |    |     |    |     | Ne aducem aminte de vremea când mama ne facea ardei umpluti… Arome venite din copilarie, cu patrunjel si... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Cocos în vin, pe româneste, preparat dupa o veche reteta galica. Merge de minune cu o garnitura de cartofi trasi la tigaie si... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Un restaurant unde poti petrece clipe de neuitat. Bistro La Taifas este situat pe strada Mihail Moxa la numarul 12, aproape de... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Când spui boia dulce si carne de vita, trebuie sa pomenesti si ceapa si ardeiul gras. Pentru ca toate acestea înseamna un... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Midii prospete, aduse de la ferma Dalboca din Bulgaria, trase la tigaie în unt si ceapa, presarate cu sare si piper, însotite... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Papanasii au ajuns la noi pe filiera saseasca si svabeasca si nu le-a trebuit mult ca sa devina unul din deserturile preferate ale... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Cu foietaj fraged, uns cu galbenus de ou, cu brânza dulce de la piata si stafide, facem la bistro o placinta cu brânza ca la... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Surprinzator cum o prajitura atât de simpla cum este savarina, a rezistat de-a lungul vremii. Care sa fie secretul... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Sosul de rodii pe care îl asezam lânga somonul pregatit la cuptor creaza poezia pe care multe retete similare n-o cunosc.... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Înainte de toate, fireste, o tuica de Valeni. Apoi, muschi de vita, file si ceafa de porc, cîrnati si mici, cu garnituri... detalii >>> |     |    |       |       |       |       |      |       |      |  
  |     |  
  |    |