Restaurant La Barosanii Afisari: 1720
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Restaurante, locatii, catering nunta Vizitatori: 758
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Alexandriei , nr.306, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722506029; 0769554168
-------------------------
Web: Internet
  email: barosaniidindomnesti@yahoo.com
  site: www.restaurant.barosaniidindomnesti.ro


 
Despre noi  
Detalii  video  

Barosanii din Domnesti – suntem o formatie cu traditie in domeniu din tata in fiu. Ducem mai departe muzica pe care am mostenit-o de la parintii si bunicii nostri (GICA BAROSANU), muzica alturi de care ne-am nascut, muzica alaturi de care am crescut.

 

Motto-ul nostru este SERIOZITATEA, PROFESIONALISMUL si RESPECTUL pentru oamenii care ne-au invitat si ne invita sa le facem cel putin o zi din viata lor mai frumoasa mai vesela si mai fericita atat cat ne sta in putere cu muzica si voie buna!!!!

 

Ne simtim onorati sa va fim alaturi la evenimentele importante din viata dumneavoastra, fie ele nunti, botezuri sau petreceri, sa va insotim cu sunetul muzicii noastre, singurul limbaj inteles inteles pe toate meridianele lumii.

 

Orchestra Barosanii din Domnesti este alcatuita din patru frati (3 baieti si o fata) si alti doi instrumentisti de valoare (vioara si saxofon).

 

Cantam muzica de toate genurile si stim cum sa facem ca petrecerea dumneavoastra sa ramana vie in amintirea participantilor iar ca marturie ne stau petrecerile care le-am animat de-a lungul anilor!!!!!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video