Restaurant Interbelic - Bucuresti Afisari: 52
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 42
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str Petre Ispirescu, Nr. 6A, sector 5
-------------------------
Phone: Telefon
  0733413133
-------------------------
Web: Internet
  email: info@restaurantinterbelic.ro
  site: www.restaurantinterbelic.ro
  facebook: restaurantinterbelic
  instagram: restaurantinterbelic

 
Detalii activitate

Mâncaruri si bauturi excelente într-o ambianta placuta.

În Restaurantul Interbelic este vorba despre bucataria internationala si româneasca veche din perioada interbelica, din cei 21 de ani de pace (1918 – 1939) în care a avut loc cea mai mare emancipare culturala.

În forfota lor prin imperii, pofticiosi, mereu înfometati si gurmanzi, românii s-au lasat atrasi de cele mai servile aventuri culinare. Au importat toate gatelile mai de soi însa fara a plagia, recunoscând originile acestora.

Feluri turcesti, arabesti, indiene, austriece, grecesti, franceze, rusesti, evreiesti, poloneze (si nu numai) s-au raspândit si s-au amestecat alandala cu bucataria româneasca. Noi ne-am propus sa mai spalam din pacatele acestor pofticiosi (fara de care am fi mai saraci) si sa separam cratita peticita tricolora de wok-ul si bolitorul de import în asa fel încât sa ne amintim cu totii de istoria si de gramatica bucatariei.

Organizare evenimente
Restaurant Interbelic are deosebita placere de a fi gazda dumneavoastra în momentele importante din viata, fie ca este de vorba de nunta, botez sau pur si simplu o petrecere importanta pentru dumneavoastra.

Îti suntem alaturi la fiecare pas pentru realizarea evenimentului mult dorit si iti oferim toate sfaturile necesare.

Meniurile si ofertele noastre variate se adapteaza cu usurinta oricarei cereri, astfel încat orice petrcere organizata la noi sa se transforme într-o amintire memorabila.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15] [Image #16]
 
Organizare evenimente  |  Organizare petrecere  |  Restaurant bucuresti  |  Restaurante bucuresti  |  Restaurante sector 5  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.