| Detalii | | | | - Platou Cald Pentru 6-7 Persoane e3400g | Produse cantarit in crud6 Mici , 300 g/ Pulpa de pui la gratar , 400 g/ Ceafa de porc , 300 g/ ? Ficatei de pui , 300 g/ Crispy de pui , 300 g/ Cârnati proaspeti , 300 g/ Bulete de cascaval , 3 Portii de cartofi rustici , 3 Portii de salata de muraturi , 3 Portii de mustar , 3 Portii de mujdei330. 00
- Platou Cald Pentru 4-5 Persoane e2800g | Produse cantarit in crud4 Mici , 200 g/ Ceafa de porc , 200 g/ Pulpa de pui , 200 g/ Crispy de pui , 400 g/ Cotlete de berbecut , 200 g/ Cârnati proaspeti , 150 g/ Ciuperci gratinate cu cascaval , 3 Portii de cartofi rustici , 2 Portii de salata de muraturi , 2 Portii de mustar270. 00
- Platou Cald Elena Pentru 2-3 Persoanee1400g | Produse cantarit in crud2 Mici , 200 g/ Cotlete berbecut , 100 g/ Bulete de cascaval , 150 g/ Crispy de pui , 100 g/ Ciuperci gratinate cu cascaval , 2 Portii de salata de muraturi , 2 Portii de mamaliguta , 2 Portii de mujdei160. 00
| | |