Restaurant Crepe Je t’aime Afisari: 213
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 118
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ploiesti, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0726 028 420
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.clatitefrantuzesti.ro

 
Traditia culinara  
Detalii
Crepe Je T'Aime este singura clatitarie unde preparatorii (denumiti in continuare crepieri) sunt acreditati de o scoala din Bretagne, regiunea franceza care a dat lumii delicioasele produse. Cati pizzeri (autoproclamati) se pot mandri ca au studiat la Napoli, de pilda? Ba mai mult, odata cu scolarizarea pe cateva mii de euro, crepierii ploiesteni au adus in oras mestesugul intocmai al desavarsirii clatitelor, urmand ca la carte retetele originale invatate de la cei mai buni preparatori francezi din domeniu. Unde mai pui si faptul ca toate ingredientele folosite sunt importate din Franta, pentru a nu compromite in niciun fel traditia culinara. Adio asadar denumirilor stalcite „in necunostinta de meserie”, adio intrebuintarii de retete google-uite si menite sa ispraveasca un produs cu fler imaginar. La Crepe Je T'Aime ne-am bucurat de stropul de bucatarie franceza autentica, cu un strop in plus din licoarea originala care complimenteaza clatitele precum vinul mancarurile alese... despre cidru este vorba.La Crepe Je T’Aime originalitatea retetelor, a denumirilor sau a preparatelor.
 
Galerie foto (0)
 
 
Abuz maltratare copii  |  Comportament antisocial copii  |  Intalniri afaceri  |  Intalniri de afaceri  |  Mese afaceri  |  Mese bucatarie  |  Mese festive nunti  |  Mese zile nastere  |  Mese zile onomastice  |  Organizare botezuri  |  Organizare evenimente  |  Organizare nunti  |  Produse nunti  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.