| Restaurant Crepe Je t’aime | | |
| | | | | Crepe Je T'Aime este singura clatitarie unde preparatorii (denumiti in continuare crepieri) sunt acreditati de o scoala din Bretagne, regiunea franceza care a dat lumii delicioasele produse. Cati pizzeri (autoproclamati) se pot mandri ca au studiat la Napoli, de pilda? Ba mai mult, odata cu scolarizarea pe cateva mii de euro, crepierii ploiesteni au adus in oras mestesugul intocmai al desavarsirii clatitelor, urmand ca la carte retetele originale invatate de la cei mai buni preparatori francezi din domeniu. Unde mai pui si faptul ca toate ingredientele folosite sunt importate din Franta, pentru a nu compromite in niciun fel traditia culinara. Adio asadar denumirilor stalcite „in necunostinta de meserie”, adio intrebuintarii de retete google-uite si menite sa ispraveasca un produs cu fler imaginar. La Crepe Je T'Aime ne-am bucurat de stropul de bucatarie franceza autentica, cu un strop in plus din licoarea originala care complimenteaza clatitele precum vinul mancarurile alese... despre cidru este vorba.La Crepe Je T’Aime originalitatea retetelor, a denumirilor sau a preparatelor. | | | | | | | | |
|
|