Restaurantul Ascoma din Bacau, Tolstoi nr.12 va asteapta sa savurati produsele sale culinare de o deosebita calitate, insotite de o ambianta muzicala de exceptie, toate acestea menite sa va aduca buna dispozitie in orice moment. Va prezentam cateva dintre specialitatile culinare pe care le puteti savura in orice zi a saptamanii, cu orice ocazie: Cordon Bleu Acest renumit sortiment cu un caracter deosebit si o prezentare pe masura, are in componenta carne de pui, cascaval si sunca presata, acestea impreuna cu o garnitura de cartofi taranesti traditionali atent selectionati, completand cu o salata verde cu iaurt. Pastrav la gratar Recunoscut pentru gustul sau deosebit, pastravul se prepara la gratar in folie de staniol dupa o reteta speciala, servit cu lamaie sau garnitura la alegere, va impresiona prin calitatile atat olfactive cat si vizuale. Saramura de peste Recunoscut pentru gustul sau deosebit, pastravul se prepara la gratar in folie de staniol dupa o reteta speciala, servit cu lamaie sau garnitura la alegere, va impresiona prin calitatile atat olfactive cat si vizuale. |