Hodut Florin PFA - Reparatii frigotehnice Bucuresti Afisari: 567
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii frigorifice Vizitatori: 230
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0745044132
-------------------------
Web: Internet
  email: florinfrigotehnist@gmail.com
  site: www.reparatiifrigidere-frigotehnist.ro

 
Sfaturi utile pentru a evita o reparatie  
Detalii  video  

Sfaturi utile atunci cand va cumparati un frigider sau aveti deja unul acasa 

Sfaturi utile atunci cand iti cumperi un frigider? Se stie ca un sfat bun de la un prieten nu strica niciodata. Încercam sa fim aproape de dvs. si sa va tinem la curent cu ce e bine sa faceti si ce nu e bine sa faceti atunci când v-ati hotarât sa va cumparati un frigider sau aveti unul acasa.

De luat in considerare

  • Când transportati un frigider este bine ca acest lucru sa se desfasoare cu el în pozitia verticala. Daca este nevoie sa fie aplecat sau culcat acest lucru sa se faca cu deschiderea usii în partea de jos
  • Transportul sau sa nu fie pe distante foarte lungi care necesita ore sau chiar zile.
  • Frigiderul ar trebui sa stea departe de surse de caldura (aragaz, balcoane sau ferestre unde bate soarele direct pe el) si nici în zone unde temperatura scade sub 7 grade Celsius (la frigiderele cu auto dezghetare).
  • Nu dezghetati fortat gheata cu obiecte ascutite. Riscati strapungerea elementului de racire (vaporizatorul) si implicit pierderea freonului.
  • Frigiderul are în spatele lui sau în peretii laterali un gratar (schimbator de caldura), cu ajutorul caruia se face transferul de caldura. Cu cât ventilatia de aer la acest gratar este mai buna cu atât racirea în frigider se realizeaza mai repede.
  • Încercati sa lasati minim 10 cm distanta fata de pereti, când asezati frigiderul în încapere.
  • Periodic (2-3 luni) la frigiderele cu autodezghetare turnati 50 ml de apa cu otet pe scurgerea apei provenita din auto dezghetare din frigider. În timp din cauza vaporilor de apa proveniti de la alimente în procesul de racire, acestia se depun sub forma de gheta apoi topindu-se pe peretele frigiderului, curg pe acea gaurica. Scurgerea se înfunda datorita formarii pe furtun de mucegai, obturând-o.
  • Când scoateti frigiderul din priza si el se afla în timpul functionarii nu îl introduceti imediat în alta priza sau la loc. Lasati minim 15 min. frigiderul scos din priza dupa care puteti sa il introduceti din nou în priza.
  • Nu fortati frigiderul cerându-i minimul de temperatura cu care este prevazut pe scala de gradatie sau display. O setare de temperatura medie sau eco este suficienta.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video