Reparatii-Termopan-Bucuresti.ro Afisari: 595
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Diverse Vizitatori: 356
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
George Calboreanu, Nr.2, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0725472093
-------------------------
Web: Internet
  email: servicereparatiipvc@gmail.com
  site: reparatii-termopan-bucuresti.ro

 
Sticla securizata si inchidere antiefractie  
Detalii  video  

Din ce in ce mai des avem cereri din partea clientilor nostrii pentru a solutiona problema intaririlor prin efractie. Noi venim in intampinarea lor cu o oferta de sticla antiefractie,feronerie antiefractie dar si manere secustik concepute special pentru a crea dificila deschiderea usilor si a ferestrelor din afara.

Toate componentele cu proprietati aniefractie sunt din otel masiv, printre acestea enumerandu-se si bolturile de inchidere octagonala cu cap in forma de ciuperca si placutele de inchidere de siguranta.

Folia antiefractie va ofera protectie antivandalism, antizgarieturi, impotriva lipirii afiselor si a patrunderii prin efractie.

Rolul ei este de a mentine toate fragmentele de geam rezultate ca urmare a incercarii spargerii,iar intruziunea devine dificila.

Atat folia antiefractie, inchiderile antiefractie cat si manerul antiefractie sunt cea mai eficieneta dar si avantajoasa solutie pentru a creste rezistenta geamurilor protejandu-ne impotriva intrarilor prin efractie,dar si a accidentelor.

Video Demonstrativ

Filmuletul de mai jos demonstreaza vulnerabilitatea ferestrelor si usilor din profil PVC. Prin instalarea sistemelor avansate de securizare propuse de firma noastra, siguranta casei si a familiei Dvs. sunt garantate.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video