Pronto Catering, Servicii catering - Bucuresti Afisari: 572
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Catering (mese la domiciliu - comenzi) Vizitatori: 320
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Anton Bacalbasa, Nr. 24, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0769243907; 0735776686; 0318152590
-------------------------
Web: Internet
  email: office@prontocatering.ro; sorin.olescu@prontocatering.ro
  site: www.prontocatering.ro

 
Despre Pronto Catering  
Detalii  video  

Pronto Catering va ofera o gama foarte variata de preparate reci si calde din bucataria romaneasca si internationala, la cele mai accesibile preturi si o servire ireprosabila. Cu o experienta de 4 ani, Pronto Catering este o prezenta permanenta pe piata romaneasca de catering, oferind servicii de un inalt standard de calitate, diversitate si professionalism, atat in sfera publica cat si in cea private, iar gustul ales al mancarurilor noastre se incadreaza in standardele internationale de calitate.

 

Toate produsele si preparatele sunt pregatite la sediul firmei noastre de catre o echipa de bucatari cu mare experienta, totul fiind atent verificat - de la ingredientele folosite pana la modul in care este prezentata mancarea.Apeland la Pronto Catering beneficiati de o oferta variata, flexibilitate, punctualitate si un exceptional raport calitate/ pret, acestea fiind motivele principale care ne recomanda pentru a va deveni colaboratori.

 

Pronto Catering pune la dispozitia dumneavoastra servicii diverse, pornind de la asigurarea unei mese calde la locul de munca, pana la cocteiluri sau evenimente de orice tip, organizate in cele mai mici detalii la cele mai ridicate standarde

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video