Conexiuni Professional Service Bucuresti - Reparatii centrale termice, boilere Afisari: 2167
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 862
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Valea Merilor, Nr.9, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212244141; 0212245566; 02122479 99
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@cps.com.ro; service@aristonservice.ro
  site: www.professionalservice.ro

 
Intretinere centrala termica  
Detalii  video  

Orice sistem de încãlzire conţine supape, ventile, vase de expansiune, fitinguri şi ţevi sau conducte. Toate acestea formeazã un sistem metalic în care, prin încãlzirea şi amestecarea conţinutului (apã, pastã de lipit, reziduuri), se formeazã o reacţie chimicã ce produce gaz de hidrogen şi nãmol ce dãuneazã funcţionãrii corecte a centralei şi care poate fi chiar dãunãtor sãnãtãţii utilizatorilor.

Conexiuni Professional Service oferã servicii complete de intretinere centrala termica şi spãlare instalaţii, folosind solutii profesionale Fernox compatibili cu orice metale, inclusiv aluminiul, oţelul inoxidabil sau fonta, dar şi cu conductele din plastic. Aceştia au rolul de a inhiba procesul natural de coroziune şi depunere de calcar, asigurând astfel viaţã îndelungatã şi sigurã centralei termice.

Spalare instalatie

Spãlarea instalaţiei se face sub presiune, pentru a elimina sigur şi uşor depunerile de nãmol şi reziduurile. Acest tratament este recomandat şi asigurat de echipa Conexiuni Professional Service şi înainte de instalarea centralei termice noi, pentru a proteja şi prelungi durata de viaţã a instalaţiei.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video