Prime Telecom Bucuresti - Servicii de Internet si telefonie Afisari: 649
Categorie: COMUNICATII, MASSMEDIA >> Transmisii de date, retele telecomunicatii Vizitatori: 313
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bdul D. Pompeiu, nr. 9-9A Iride Business Center, Cladirea 20, Et. 2, sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0215390000; 0212421005
-------------------------
Web: Internet
  email: office@primetelecom.ro
  site: www.primetelecom.ro

 
Dark Fiber  
Detalii  video  

 Termenul “dark” vine de la simplul fapt ca fibra nu este luminata, nefiind conectata la un echipament de retea. Cand un cablu este instalat pe o ruta, de obicei este prevazut cu mai multe fibre decat nevoia imediata, in principal din cauza costurilor mari asociate cu instalarea cablului si dorinta de a le evita in cazul unor viitoare upgrade-uri.

 Astfel, infrastructura poate fi pusa in valoare de business-uri apartinand unor entitati diferite, in instalarea unor retele complet functionale, cu tehnologiile proprii, modelul propiu, echipa tehnica proprie, dar fara riscurile si costurile asociate cu constructia de infrastructura: proiectare, autorizare, sapaturi, instalare de stalpi, etc. Operatorul deja are un plan si resurse dedicate pentru mentenanta infrastructurii, nefiind necesara alocarea resurselor si costurilor proprii.

 Avem capabilitatea sa implementam retele dark, intr-o varietate de solutii tehnice, de la o linie care conecteaza sediul central cu locatia de backup la o retea nationala DWDM pana la o retea metro pe care dumneavoastra livrati solutiile proprii pana la nivelul rezidential.

Avem flexibilitatea sa implementam solutii dark fiber in modele de business complet diferite, si sa asiguram calitatea necesara, printr-un SLA contractual.

 Dezvoltarea de noi retele de fibra optica nu este o sarcina usoara, dar noi suntem experti, facand asta in ultimii 16 ani. Am implementat retele subterane de fibra optica in Bucuresti, Iasi si Cluj, suntem conectati cu toti marii provideri de infrastructura si avem echipe localizate in marile orase.

 Avem capabilitatea sa executam design-ul optim pentru reteaua dumneavoastra, experienta necesara sa luam toate autorizatiile, forta sa o instalam, dedicarea sa o mentinem si flexibilitatea sa o adaptam la nevoile businessului dumneavoastra.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video