Prime Telecom Bucuresti - Servicii de Internet si telefonie Afisari: 648
Categorie: COMUNICATII, MASSMEDIA >> Transmisii de date, retele telecomunicatii Vizitatori: 312
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bdul D. Pompeiu, nr. 9-9A Iride Business Center, Cladirea 20, Et. 2, sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0215390000; 0212421005
-------------------------
Web: Internet
  email: office@primetelecom.ro
  site: www.primetelecom.ro

 
Fiber optic network design  
Detalii  video  

Sa ajungi la clientii din zonele albe ale hartii nu e lucru usor si poate pune in pericol orice buget. O sa aveti nevoie de sedii, spatii de depozitare, echipe de proiectanti, project manageri, experti tehnici, consultanti juridici si inca veti fi departe de inceperea lucrarilor.

Noi avem cunostintele si resursele necesare sa executam toate procesele asociate cu asa un proiect. Ne putem adapta de la implementeri in sediile clientilor, parcuri logistice, parcuri industriale si pana la mari retele metropolitane dezvoltate simultan in mai multe zone.

Avem echipele de experti care proiecteaza reteaua si stiu cum sa o optimizeze in confirmatate cu regulile locale si in acord cu tehnologia care va fi instalata. Executam documentatia necesara pentru a lua autorizarile legale de autoritati, si producem documentarea retelei din punct de vedere tehnic pentru operarea acesteia. Avem expertii juridici capabili sa controleze procesele birocratice de autorizare si licentiere.

Asiguram logistica necesara achizitiilor de materiale de constructie, organizarii santierului si realizarii lucrarilor. Reteaua este instalata si pusa in functiune intr-o maniera complet documentata, cu buletine de analiza specializate intr-un mod complet transparent.

Ne asumam responsabilitatea achizitionarii de site-uri, le amenajam si avem resursele necesare pentru instalarea echipamentelor si punerea efectiva in functiune a retelei.

 Fiecare noua retea de fibra optica este o provocare, iar noi facem asta de 16 ani. Avem capabilitatea sa facem designul optim pentru reteaua dumneavoastra, experienta sa o autorizam, forta sa o instalam, angajamentul sa o mentinem si flexibilitatea sa ne adaptam la nevoile business-ului dumneavoastra.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video