Prime Telecom Bucuresti - Servicii de Internet si telefonie Afisari: 649
Categorie: COMUNICATII, MASSMEDIA >> Transmisii de date, retele telecomunicatii Vizitatori: 313
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bdul D. Pompeiu, nr. 9-9A Iride Business Center, Cladirea 20, Et. 2, sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0215390000; 0212421005
-------------------------
Web: Internet
  email: office@primetelecom.ro
  site: www.primetelecom.ro

 
Afla totul despre noi  
Detalii  video  

Infiintata in anul 2000, Prime Telecom este prima firma de telecomunicatii care a furnizat tuturor operatorilor servicii de transport si conectivitate in regim de neutralitate.

In anul 2003, Prime Telecom a inceput realizarea propriei infrastructuri metropolitane de fibra optica, instaland primii 200 de km in Bucuresti. Aceasta a fost extinsa in Cluj si Constanta in 2004, an in care a fost stabilita si prezenta internationala in centrul de colocare Ancotel din Frankfurt.

In anul 2008 Prime Telecom a fuzionat cu Net Vision Telecom, ceea ce a permis extinderea gamei de servicii de telecomunicatii oferite. Ca urmare a acestei fuziuni, Prime Telecom si-a completat serviciile de carrier cu o gama complexa de solutii pentru clienti companii: acces Internet, VPN corporate etc.

In 2009 procesul de consolidare a continuat prin preluarea VipNet, unul dintre primii operatori alternativi de telecomunicatii din Romania. Preluarea a consolidat pozitia Prime Telecom pe piata locala a serviciilor de telecomunicatii si a permis extinderea ariei acoperite de reteaua proprie.

 

In prezent Prime Telecom se pozitioneaza pe piata romaneasca de telecomunicatii ca un operator ce ofera solutii de telecomunicatii complete, de la acces Internet si telefonie la servicii de transport date Ethernet/SDH, monitorizare video, alarma si control acces.

Prime Telecom a dezvoltat un portofoliu solid de clienti din diverse sectoare, precum telecomunicatii, IT, financiar-bancar, industria farmaceutica, media etc. De asemenea, printre clientii Prime Telecom se numara organizatii guvernamentale, autoritati locale, institutii de invatamant si culturale.

 

 

 

Certificari

Serviciile si tehnologiile pe care le oferim clientilor nostri prezinta un grad ridicat de securitate, respectand totodata cerintele de reglementare in vigoare.

Noutati

Pentru ca vrem sa fii cat mai informat in ceea ce priveste activitatea noastra, te tinem conectat la cele mai recente stiri despre Prime Telecom Romania.

 

Istoric

Realizand in anul 2003 propria infrastructura metropolitana de fibra optica, pana in prezent Prime Telecom a dezvoltat un portofoliu solid de clienti, printre acestia enumerandu-se organizatii guvernamentale, autoritati locale, institutii de invatamant.

 

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa va oferim fundatia si structura telecom necesara afacerii dumneavoastra. De la infrastructura pentru reteaua dumneavoastra, la servicii integrate pentru IT-ul companiei dumneavoastra, la retele metro complete pe care sa rulati serviciile proprii. Avem experienta, capabilitatile, deschiderea la inovatie si flexibilitatea sa adaptam organizatia noastra la proiectele prezente.

 

Harti

Prime Telecom a dezvoltat de-a lungul timpului atat o infrastructura nationala de fibra optica, cat si o infrastructura europeana de fibra optica, interconectandu-se si cu alti operatori in cele mai mari puncte IX din Europa.

 

 

 

 

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video