Premier Cleaning curatenie Bucuresti Afisari: 343
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Curatenie (servicii) Vizitatori: 207
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Nerva Traian , nr.13, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0722381928
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@premiercleaning.ro
  site: www.premiercleaning.ro

 
Curatare marmura, gresie, piatra si mozaic  
Detalii  

Pardoselile dumneavoastra pot straluci din nou fara a face un efort prea mare! De acum inainte, firma noastra va ofera servicii profesionale de curatare marmura, curatare gresie, curatare travertin, curatare mozaic, impermeabilizare piatra, impermeabilizare marmura, lustruire marmura, slefuire, cristalizare si reconditionare marmura.

Industria producatoare de materiale de constructii a cunoscut o dezvoltare foarte importanta, mai ales in ultimii zece ani! Astazi, din ce in ce mai multa lume prefera sa construiasca locuinte rezidentiale cu suprafete mari, pentru a beneficia de confort zi de zi. De asemenea, foarte multa lume acorda o atentie deosebita materialelor de constructie de calitate superioara. Acestea nu ofera numai un aspect estetic deosebit, ci sunt si extrem de practice, avand rezistenta sporita timp indelungat si oferind si un confort termic demn de invidiat. Este un lucru imbucurator faptul ca multa lume devine din ce in ce mai interesata de functionalitatea, aspectul si confortul propriei locuinte.

In afara de acest lucru, proprietarii de companii sunt foarte interesati de acordarea unor servicii cu adevarat europene si de calitate sporita. Este foarte important felul in care arata sediul propriei companii, felul in care arata spatiile comerciale mari, hotelurile, sediile de banci, sediile companiilor de asigurari, etc. Aceasta tendinta noua implica un efort important care trebuie depus inclusiv de catre companiile care acorda servicii colaterale (de transport, de curatenie, de intretinere, etc).

Sunt necesare serviciile de slefuire si curatare pardoseli, confectionate din piatra naturala de diferite tipuri si modele, in contextul actual? Dupa parerea noastra, raspunsul la aceasta intrebare nu poate fi decat afirmativ! Mai mult decat atat, putem spune faptul ca utilajele si substantele chimice folosite sunt moderne, la standarde europene, iar personalul este de asemenea, foarte bine calificat si pregatit sa faca fata multor categorii de provocari.

Daca pana acum ati avut motive de ingrijorare in ceea ce priveste furnizorul dumneavoastra de servicii de curatare mozaic, impermeabilizare piatra, curatare marmura, impermeabilizare marmura, curatare pavimente sau lustruire mozaic, acum este timpul sa va indreptati atentia catre un alt domeniu care va creeaza probleme. Firma noastra isi asuma raspunderea astazi in mod complet si competent in ceea ce priveste furnizarea de servicii de curatare de acest tip. Specialistii nostri sunt capabili sa redea stralucirea pardoselilor dumneavoastra indiferent de tipul de material folosit pentru construirea ei. De asemenea, utilajele noastre sunt moderne si eficiente, incat se pot lustrui si curata sau impermeabiliza inclusiv suprafete mari de pardoseala.

Din cauza traficului zilnic intens, precum si din cauza dificultatii de realizare a procedeelor de curatare, pardoselile dumneavoastra isi pot pierde din stralucire. Aveti nevoie de persoane experimentate in a face acest lucru, care sa cunoasca foarte bine particlaritatile de curatare si spalare a fiecarui tip de piatra naturala, si, de asemenea, aveti nevoie de echipamente moderne, pe care firma noastra le detine. Retineti faptul ca aveti posibilitatea de a contracta si servicii suplimentare, precum servicii de cristalizare marmura, granit, etc., servicii de impermeabilizare, servicii de curatare mecanizata Bucuresti sau alte localitati importante din tara, servicii de reconditionare marmura, gresie, granit.

Servicii de slefuire marmura, granit, gresie

Slefuirea marmurei este un procedeu complex care necesita multa indemanare si atentie. Pentru ca este un produs natural, aceasta isi pierde destul de repede aspectul sau stralucitor. Foarte multa lume alege sa isi inlocuiasca pardoselile confectionate din marmura, din cauza aspectului uzat. Acest lucru se datoreaza faptului ca putini sunt la curent cu metodele moderne de curatare, impermeabilizare, impregnare, reparatii, reconditionare si spalare. Din fericire acum exista metode moderne care pot oferi pardoselilor de acest tip aspectul lor initial – stralucitor si viu colorat! Este indicat sa aflati faptul ca procedeul de slefuire a marmurei este de mai multe feluri: slefuire marmura in vederea nivelarii pardoselii (mai ales in situatia in care aceasta a fost montata impropiu), slefuire marmura in vederea eliminarii zgaraiturilor aparute de-a lungul timpului, slefuire marmura in vederea inchiderii porilor, slefuire marmura pentru obtinerea luciului primar, slefuire pentru obtinerea luciului stralucitor. Acest procedeu implica si repararea fisurilor sau a crapaturilor prin folosirea de chituri speciale. La final se aplica un tratament special de intretinere care consta in aplicarea unui impermeabilizant sau ceara speciala pentru portectie suplimentara. Pentru realizarea acestui procedeu este nevoie de o sursa de alimentare trifazica si de o sursa de apa (procedeul de slefuire este de tip umed pentru a impiedica crearea prafului in atmosfera si supraincalzirea pardoselii).

Slefuirea mozaicului este un alt procedeu complex pe care compania noastra il realizeaza intr-un mod profesionist. Daca suprafetele de mozaic sunt vechi si deteriorate pentru ca nu au mai fost curatate niciodata este foarte indicata aplicarea procedeului de slefuire plata. Datorita tehnologiei actuale, placile de mozaic pot fi aduse la acelasi nivel, pot fi indepartate inclusiv zgaraiturile mai adanci, si bineinteles particulele depuse pe suprafata acestuia. Exista situatii cand este foarte indicata aplicarea procedurii de impermeabilizare. Acestea se aplica atunci cand suprafata de mozaic nu mai respinge apa, ci o retine. Si in aceasta situatie rezultatele sunt surprinzatoare!

Foarte putina lume cunoaste faptul ca inclusiv pardoselile placate cu gresie pot fi supuse fara probleme procedeelor de slefuire gresie. Efectele asupra acestui tip de pardoseala sunt la fel de spectaculoase ca si in cazul pardoselilor de marmura, mozaic, travertin, granit, etc.

Ce va putem spune despre slefuirea suprafetelor de granit? Pardoselile realizate din granit prezinta o duritate aparte. Acest lucru implica o atentie deosebita si utilaje mult mai performante. Aceasta operatiune se realizeaza cu ajutorul unor masini diamantate speciale iar luciul se obtine de cele mai multe ori cu ajutorul unei pulberi speciale pentru obtinerea lustrului ( nu este deloc toxica!).

In afara de aceste lucruri se pot realiza si procedee de curatare mozaic, curatare marmura, curatare travertin , curatare granit, curatare gresie, etc. Cele mai eficiente metode de curatare sunt bineinteles metodele mecanice. Cum se realizeaza curatarile mecanice marmura, curatarile mecanice mozaic, gresie, sau travertine? Atat procedeele de curatare, cat si solutiile folosite sunt diferite de la un caz la altul. Spre exemplu pentru curatarea mecanica a placilor ceramice neceruite este foarte indicat sa se utilizeze o perie speciala, pentru a obtine o presiune optima care determina eliminarea eficienta a impuritatilor depuse pe acestea.

Cum se curata mecanic pardoselile confectionate din marmura? Procedeul de curatare mecanica marmura va fi realizat cu ajutorul unui monodisc si a unor substante chimice speciale, care au rolul de intarire a pietrei natural de acest tip. Apoi se recomanda aplicarea unui tratament de ceruire care va avea drept rezultat obtinerea unei bune protectii si a unui luciu special. Acest tratament de ceruire va creste rezistenta pardoselii timp indelungat.

Impermeabilizare marmura, piatra, mozaic si granit

In foarte multe articole de specialitate mai mult ca sigur ca ati intalnit expresia “ procedeu de impermeabilizare marmura, mozaic, granit, etc.”. Indiferent de tipul pietrei naturale din care este confectionata pardoseala, tratamentul de impermeabilizare este indicat pentru a preveni patrunderea apei in structura pietrei (marmura, mozaic, travertin, calcar, etc.). In situatia in care pardoseala se afla la exterior, atunci cand temperaturile vor fi foarte scazute, se poate degrada cu usurinta structura pardoselii (prin inghet). De asemenea, in zonele cu umiditate ridicata nu este exclus sa apara muschi sau mucegai in rosturile pardoselii. Orice procedeu de impermeabilizare marmura, mozaic sau granit este si o buna metoda de protectie impotriva acumularii murdariei in porii pietreie naturale din care este confectionatata podeaua. Pentru pardoselile confectionate din piatra care se afla in interior, impermeabilizarea reprezinta tot o eficienta metoda de protectie impotriva patrunderii apei. Patrunderea apei in pardoseala in timp, genereaza cresterea umiditatii in interiorul locuintei, favorizeaza aparitia mucegaiului si implicit afecteaza starea de sanatate. Nu mai este cazul sa amintim faptul ca un procedeu de impermeabilizare bine realizat va oferi si un aspect estetic frumos pardoselii, precum si o buna protectie anti-patare.

Sunt eficiente procedurile de anti-patare aplicate pardoselilor confectionate din diferite tipuri de piatra naturala? Gratie noilor descoperiri, acum exista solutii speciale care va pot proteja pardoseala impotriva petelor generate de cafea, vin, uleiuri, sucuri natural puternic colorate, etc.

In ce consta procedeul de cristalizare marmura? Procedeul de cristalizare se poate aplica atat pardoselilor confectionate din marmura cat si pardoselilor confectionate din mozaic si travertin. Indiferent de cat de bine a fost intretinuta pardoseala dumneavoastra, in mod periodic este nevoie de un astfel de tratament special. Avantajele unui astfel de tratament sunt urmatoarele: curatarea si intretinerea pardoselii se va face mai usor, se obtine o inchidere a porilor pietrei naturale din care este confectionata podeaua, murdaria va patrunde cu mult mai greu, iar micile zgarieturi vor disparea si suprafata va deveni mai dura.

Cum se realizeaza acest procedeu complex? In primul rand, suprafata se trateaza cu substante chimice, iar apoi, cu ajutorul unei masini speciale se realizeaza miscari de frecare pe suprafata pardoselii care vor genera caldura, substanta chimica urmand sa interactioneze cu piatra. In felul acesta se creeaza un strat special la suprafata pardoselii care ofera luciu, protejeaza si intareste piatra din care este confectionata pardoseala.

Bineinteles ca piatra naturala (indiferent de tipul ei) poate fi folosita si la constructia de scari, la placarea fatadelor, a coloanelor, a aleilor de gradina, etc. Si pentru aceste lucruri exista procedee complexe de curatare, restaurare si finisare precum si tratamente adecvate pentru a avea un aspect cat mai stralucitor timp indelungat. Spre exemplu, firma noastra ofera inclusiv solutii pentru curatarea de graffiti precum si solutii de protectie impotriva urmelor lasate de graffiti. Chiar daca sunt pete foarte dificil de scos, acest lucru se poate realiza cu succes astazi gratie efortului depus de catre specialistii de profil!

In opinia noastra este util sa mai cunoasteti si faptul ca exista metode de restaurare pardoseli sau fatade placate cu piatra naturala. Daca mozaicul sau marmura locuintei dumneavoastra are o vechime considerabila si daca are un model sau o nuanta la care nu vreti sa renuntati, apelati cu incredere la echipele noastre, care va ofera si servicii de restaurare piatra naturala pentru a va bucura de aspectul acesteia in continuare.

Ce trebuie sa cunoasteti referitor la preturile unor astfel de servicii? In primul rand trebuie sa stiti ca acestea nu sunt mari deloc. Bineinteles ca ele variaza in functie de intinderea suprafetelor, de cantitatea substantelor chimice folosite precum si in functie de utilajele utilizate. Daca doriti sa aflati o estimare realistica a serviciilor noastre, contactati telefonic echipele noastre.

Intotdeauna vom fi aici pentru a va ajuta sa beneficiati de cele mai bune servicii si de cele mai moderne solutii care va pot imbunatati confortul din viata de zi cu zi!

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
 
constructii speciale   |  Alte suprafete  |  Apa plata  |  Aparate curatat  |  Aparate profesionale curatenie  |  Aparatura estetica  |  Aparatura estetica profesionala  |  Apartamente bucuresti  |  Apartamente noi  |  Aplica exterior  |  Articole chimice  |  Articole curatenie  |  Articole de gradina  |  Articole gradina  |  Articole protectie  |  Asigurari comerciale  |  Asigurari de locuinte  |  Asigurari de transport  |  Asigurari locuinte  |  Asigurari sanatate  |  Aspirarea pardoselilor  |  Aspirarea prafului  |  Banci exterior  |  Banci gradina  |  Calcar placari  |  Canapele moderne  |  Ceara luciu  |  Ceruire marmura  |  Ceruire pardoseli  |  Companii de servicii profesionale si it  |  Constructii comerciale  |  Constructii complexe comerciale  |  Constructii locuinte  |  Constructii rezidentiale  |  Constructii speciale  |  Covoare profesionale  |  Cresterea copilului  |  Cristalizare marmura  |  Cristalizare pardoseli marmura  |  Curatare canapele  |  Curatare chimica  |  Curatare chimica interior  |  Curatare echipamente  |  Curatare echipamente protectie  |  Curatare fotolii  |  Curatare graffiti   |  Curatare marmura granit  |  Curatare mecanizata  |  Curatare mecanizata pardoseli marmura  |  Curatare mochete spuma uscata  |  Curatare parchet  |  Curatare scari  |  Curatare scaune  |  Curatare suprafete piatra  |  Curatare textile  |  Curatarea mecanica suprafetei vopsit  |  Curatarea mobilierului  |  Curatarea si dezinfectarea  |  Curatarea suprafetelor gresie  |  Curatat dupa constructor  |  Curatat mobilier  |  Curatat tapiterii  |  Curatenie intretinere  |  Curatenie apartamente  |  Curatenie banci  |  Curatenie birouri  |  Curatenie camera copilului  |  Curatenie case  |  Curatenie companii  |  Curatenie domiciliu  |  Curatenie dupa constructii  |  Curatenie dupa constructor  |  Curatenie dupa petrecere  |  Curatenie dupa sarbatori  |  Curatenie garsoniere  |  Curatenie generala  |  Curatenie in locuinte  |  Curatenie intretinere  |  Curatenie locuinte  |  Curatenie pentru sedii  |  Curatenie saptamanala  |  Curatenie servicii  |  Curatenie vile  |  Curatenie zilnica  |  Degajarea gunoiului  |  Detergent praf  |  Detergenti pentru mocheta  |  Dezinfectarea pardoselilor  |  Echipa de curatenie   |  Echipa specialisti  |  Echipamente performante  |  Echipamente birou  |  Echipamente constructii  |  Echipamente curatare mocheta  |  Echipamente curatare suprafete gresie  |  Echipamente curatare suprafete piatra  |  Echipamente curatenie  |  Echipamente curatenie reparatii  |  Echipamente lucru  |  Echipamente pentru industria chimica  |  Echipamente presiune  |  Echipamente profesionale curatat  |  Echipamente profesionale pardoseli  |  Echipamente protectie  |  Echipamente slefuire  |  Echipamente speciale  |  Ecologizare materiale ceramice  |  Efectele uimitoare  |  Elimina stresul  |  Fara detergent  |  Fibre naturale  |  Fibre sintetice  |  Finisare piatra  |  Gresie lustruire  |  Hartie igienica  |  Impermeabilizare   |  Impermeabilizare suprafete  |  Indepartarea panze paianjen  |  Indepartarea prafului  |  Industria chimica  |  Inlocuirea sacilor menajeri  |  Intarire pardoseli  |  Intretinere apartamente  |  Intretinere case  |  Intretinere granit  |  Intretinere gresie  |  Intretinere locuinte  |  Intretinere marmura  |  Intretinere mozaic  |  Intretinere pardoseli  |  Intretinere piatra  |  Intretinere piatra naturala  |  Intretinere suprafete piatra  |  Intretinere vile  |  Intretinerea mozaicului  |  Lemn natural  |  Lustruire gresie  |  Lustruire marmura  |  Lustruire mozaic  |  Lustruire pardoseli  |  Marmura lustruire  |  Marmura, granit, travertin  |  Masini cafea  |  Masini cafea reparatii  |  Masini curatenie  |  Masini curatenie monodisc  |  Masini curatenie reparatii  |  Masini monodisc  |  Material estetic  |  Material pardoseli  |  Material special  |  Materiale ceramice  |  Materiale curatenie  |  Materiale protectie  |  Mirosul neplacut  |  Mobilier birouri  |  Mobilier sedii firma  |  Mocheta personalizata  |  Mocheta trafic intens  |  Mochete trafic intens  |  Mod de viata  |  Montaj masini spalat  |  Nuanta naturala  |  Parchet din lemn  |  Pardoseala montata  |  Pardoseli ceramice  |  Pardoseli exterior  |  Pardoseli marmura  |  Pardoseli mozaic  |  Particulele de apa  |  Perie speciala  |  Persoana juridica   |  Piatra constructie  |  Piatra fatade  |  Piatra naturala  |  Placarea fatadelor  |  Placile ceramice  |  Primul ajutor  |  Produse de curatenie  |  Produse casa  |  Produse curatenie  |  Produse lemn   |  Produse naturale  |  Produse profesionale de curatenie  |  Produse top  |  Produse uscate  |  Protectie pardoseli  |  Protectii speciale  |  Raportul calitate pret   |  Reconditionare pardoseli  |  Reconditionare pardoseli marmura  |  Reconditionare pardoseli mozaic  |  Reparatii mecanica  |  Reparatii utilaje  |  Rezistenta mecanica  |  Rezistenta sporita   |  Rezultate 24 de ore  |  Rinite alergice  |  Rinite alergice tratamente  |  Scari exterior  |  Scari granit  |  Scari interior  |  Scari marmura  |  Scari piatra  |  Scari placate  |  Scari profesionale  |  Scaune birou  |  Servicii birou  |  Servicii curatat  |  Servicii de reparatii  |  Servicii improspatat  |  Servicii la domiciliu  |  Servicii mutare  |  Servicii spalare  |  Servicii suplimentare  |  Servicii uscare  |  Serviciu special   |  Slefuire granit  |  Slefuire marmura  |  Slefuire mozaic  |  Slefuire pardoseli  |  Slefuire suprafete deteriorate  |  Slefuire travertin  |  Solutii curatat  |  Solutii curatenie  |  Solutii domeniul it  |  Solutii protectie  |  Spalare canapele  |  Spalare covoare  |  Spalare fatade  |  Spalare fotolii  |  Spalare masini presiune  |  Spalare mecanica  |  Spalare mochete  |  Spalare pardoseli  |  Spalare textile  |  Spalarea covoarelor  |  Spalarea faiantei  |  Spalarea geamurilor  |  Spalarea gresiei  |  Spalarea pardoselilor  |  Stergerea pardoselilor   |  Stergerea prafului   |  Stergerea suprafetelor  |  Stergerea geamurilor  |  Stergerea mobilierului  |  Stergerea prafului  |  Stergerea prafului de pe mobilier  |  Strat termic  |  Substante chimice   |  Substantele chimice  |  Sursa de curent   |  Tipuri de constructii  |  Transport echipamente  |  Transport masini  |  Transport materiale constructii  |  Transport piatra  |  Transport scari  |  Transport utilaje  |  Transport zilnic persoane  |  Tratamente apa  |  Tratamente profesionale  |  Tratamentul de curatare   |  Urmatoarele tipuri de servicii  |  Utilaje alimentare profesionale  |  Utilaje constructii reparatii  |  Utilaje curatenie  |  Utilaje curatenie reparatii  |  Utilaje industria chimica  |  Utilaje mecanica  |  Utilaje mecanica reparatii  |  Utilaje mecanice  |  Utilaje noi  |  Utilaje transport  |  Vin vechi  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.