Uniquegift, Cluj Napoca - Galeria online de cadouri unice Afisari: 813
Categorie: COMERT >> Cadouri, suveniruri Vizitatori: 367
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Tudor Vladimirescu, Nr. 8, Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0737474637
-------------------------
Web: Internet
  email: comenzi@uniquegift.ro
  site: www.uniquegift.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Stim ca nu este usor sa te decizi in privinta unui cadou, mai ales cand vine vorba de o persoana speciala, fie ea avocat, judecator, medic sau chiar pensionar.

Noi ne-am gandit la toate acestea si  iti venim in ajutor cu modele de figurine unicat care cu siguranta vor iesi din anonimat, acestea fiind unicate,  concepute din diverse

materiale mai putin obisnuite precum benzi invelite in panza, ceara si hartie colorata cu pigmenti naturali, fiecare figurina avand o poveste amuzanta in spatele acesteia. 

 

Detalii despre colectia Forchino :

 

  De la inceputul anilor 1980, Guillermo Forchino experimentează diverse materiale pentru a-si crea operele de arta.Aceasta cercetare a inceput in orasul sau de nastere Rosario Argentina la Ecole des Beaux-Arts si apoi a continuat timp de trei ani de studii de restaurare si conservare a artei la Universitatea Sorbonne din Paris, Franta. In timpul studiilor sale, el a descoperit si a stapanit multe tehnici si materiale clasice.Dupa ce si-a terminat studiile la Paris, Guillermo s-a intors in Argentina unde a regizat atelierul de restaurare a artei Juan B. Castagnino pentru Muzeul Beaux-Arts din Rosario.In aceasta perioada, Forchino a inceput sa creeze figuri realizate din benzi invelite de panza, in care partile vizibile ale corpului (cap si maini) erau facute din ceara si hartie de hartie colorate cu pigmenti naturali.De la sfarsitul anilor 1980, Forchino a ales polirezinele pentru a crea figurine si scene care adesea seamana cu lumea benzi desenate si personaje de desene animate. Acestea sunt in mod obisnuit neobisnuite si pline de umor, cum ar fi o familie care pleaca in vacanta intr-o masina supraincarcata cu anvelope plate sau un camion american vechi obosit din anii 1950, cu pasageri la fel de obositi.De asemenea, Forchino a ales sa creeze alte moduri de transport, cum ar fi barci, avioane si motociclete, si chiar a folosit o cada plutitoare in lucrarile sale. Creatiile sale sunt intotdeauna pline de umor si fina si sunt create cu un caracter unic.In ultimii ani, Guillermo a creat, de asemenea, o linie de indivizi in sport si o varietate de profesii care a fost numita "Seria de profesionisti". De asemenea, aceste creatii au gasit un mare public de colectie in intreaga lume. Inaltimea medie a acestor figurine este de 45 cm. Recent, o versiune mai mica a Profesionistilor a introdus "Seria editiilor speciale", aprox. 50% mai mic.Guillermo are expozitii regulate in Franaa, Argentina si Olanda.Domnul Forchino locuieste si lucreaza la Paris, atelierul sau este la numai cativa pasi distanta de faimosul cimitir Père Lachaise.In 2003, o colaborare intre Guillermo si VMM a dus la introducerea pe plan mondial a replicilor lucrarii lui Guillermo.Aceste reproduceri sunt pe deplin realizate manual si pictate manual, la fel ca si originalul, sub supravegherea lui Guillermo insusi, de artizani cu inalta calificare din Orientul Indepartat.Unele dintre aceste lucrari sunt reproduse in aceeasi dimensiune ca originalul pe care l-a creat domnul Forchino, unele fiind reduse la dimensiuni la 50 sau 75% din original.Prin aceste initiative, arta comica a lui Guillermo Forchino este disponibila pentru un grup mare de iubitori de arta, sub forma de editii limitate, in serii numerotate. Gasit numai in magazine special selectate, fiecare piesa este identificata printr-o semnatura stampilata si un numar unic pe partea inferioara a elementului. Un certificat de autenticitate numerotat completeaza fiecare pachet.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video