PHARMA NORD Afisari: 1386
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Produse farmaceutice si parafarmaceutice Vizitatori: 774
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Balta Albina, nr.4,sector3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213160654
-------------------------
Web: Internet
  email: office@ndpharma.ro
  site: www.pharma-nord.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

PHARMA NORD a luat fiinta in iulie 2007,  fiind o companie de import si distributie produse farmaceutice si parafarmaceutice.

 

PHARMA NORD asigura furnizarea de produse la nivel national, catre clientii sai, farmacii si spitale, clientii beneficiind de produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate.

 

Oferta PHARMA NORD cuprinde diferite clase terapeutice, prin colaborarea cu furnizori si producatori de medicamente interni si externi.La nivel de companie se respecta standardele GDP ( Good Distribution Practice).

 

Compania PHARMA NORD beneficiaza de acoperire la nivel national, sustinuta din punct de vedere logistic de flota auto dezvoltata, capacitati optime de depozitare, retea de comunicatii telefonice si on-line. Prin echipa noastra de specialisti atat din ROMANIA cat si din sucursalele PHARMA NORD din SUA si CANADA, suntem capabili sa raspundem celor mai severe exigente ale clientilor nostri.  Sistem informatic integrat,care furnizeaza informatii in timp real, la nivel national si international la birourile din SUA si CANADA.

 

Un sistem de management implementat, in curs de certificare internationala, in domeniile import, depozitare si distributie produse farmaceutice, parafarmaceutice si cosmetice, de uz uman si veterinar.

 

   

 

 

Succesul PHARMA NORD in aceasta activitate este asigurat prin: 

- colaborarea si dezvoltarea increderii si loialitatii clientilor fata de produsele si serviciile oferite prin prestarea de servicii ireprosabile si profesionalismul specialistilor nostri,  

- dezvoltarea unui parteneriat cu colaboratorii nostri din tara si strainatate, cu liderii de opinie din domeniul medical recunoscuti in lume. 

- Implementarea unui management performant, bazat pe organizarea eficienta a activitatii si lucrul in echipa

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video