Ofensive, Organizare evenimente si festivitati in corturi de lux - Fagaras Afisari: 1000
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Restaurante, locatii, catering nunta Vizitatori: 428
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Fochistului, Nr.1, Fagaras, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0741992464; 0368816033
-------------------------
Web: Internet
  email: office@cort-festivitati.ro
  site: www.cort-festivitati.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

OFENSIVE srl ofera sprijin profesional pentru organizarea la cel mai inalt nivel a unei game largi de evenimente de prestigiu ( petreceri de reprezentata si/sau personale, cine “Gran Galà” si de lucru, prezentari de moda, amenajari interioare si exterioare, etc. ). OFENSIVE srl este un partener de incedere deopotriva pentru institutiile statului, societati comerciale sau persoane fizice.

Organizarea de evenimente si festivitati in corturi de lux este o oportunitate relativ noua in tara noastra, insa in tarile occidentale aceasta reprezinta o alternativa viabila a locatiilor clasice (restaurante, baruri, sali de spectacol , etc .) asigurand un standard ridicat de calitate cu costuri minime. In acest sens OFENSIVE srl va propune solutii deosebit de avantajoase pentru o ambianta eleganta si plina de stil, oferindu-va in acelasi timp flexibilitate si libertate totala in alegerea momentului si a locatiei evenimentul propus.

Indiferent daca se are in vedere organizarea unui spectacol de anvergura sau a unei petreceri restranse, experienta profesionala impreuna cu numeroasele combinatii de corturi ce le putem pune la dispozitie, garanteaza organizarea si desfasurarea evenimentelor la cel mai inalt standard.

Sistemele de corturi sunt construite pe structura metalica. Grosimea elementelor de sustinere difera in functie de dimensiunea cortului, pentru a-i conferi stabilitate si durabilitate. Sistemul de acoperire este alcatuit din materiale ce nu intretin focul si poate fi furnizat într-o gama larga de culori, in functie de exigentele dumneavoastra. Modul de concepere al spatiilor depinde de scopul si amploarea evenimentului.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video