CRIS IMPRIM - Inchirieri corturi pentru evenimente Afisari: 101
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Agentii organizare nunti-servicii complete Vizitatori: 772
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Lunca Cernei, nr. 6, sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0725045064; 0788270681
-------------------------
Web: Internet
  email: eventcort@gmail.com; nuntipetreceri@yahoo.com
  site: www.nuntipetreceri.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Locatia este principalul atuu atunci cand alegi sa iti faci nunta la cort. Putine restaurante pot rivaliza cu un cadru natural ,o pajiste la poalele muntilor, malul unui lac, o livada sau o plaja izolata. Datorita peisajului, o nunta la cort in aer liber este mult mai spectaculoasa decat o nunta organizata in interior.

 

De regula, mirii fug la o sedinta foto in natura inainte de petrecerea propriu-zisa de la restaurant, insa avand avantajul unei locatii in inima naturii, castigi timp si sute de poze minunate. In plus, este dovedit stiintific ca natura are un efect pozitiv asupra noastra, iar invitatii la o nunta in aer liber vor fi  mai binedispusi .

 

Deloc de neglijat este caracterul adaptativ: corturile de nunta modulare pot gazdui orice numar de invitati, de la cateva zeci pana la 2000. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji in privinta numarului de persoane pe care le vei avea invitate la o nunta la cort.

 

Originalitatea decorului este un alt avantaj atunci cand optezi pentru o nunta la cort. Poti alege orice tematica iti doresti pentru nunta ta, fara sa fii constransa de cadrul restaurantului. O nunta la cort poate fi romantica, eleganta, vintage, traditionala sau medievala, singura limita fiind imaginatia mirilor! Pornind de la cadrul all white al cortului, ii poti personaliza interiorul asa cum vrei tu.

 
Galerie foto (10)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10]
Prezentare video