Nolemob - Usi, ferestre si mobila din lemn, Oradea Afisari: 255
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Usi, ferestre Vizitatori: 162
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Principala, Nr.19 (vis-a-vis cu terenul de fotbal), Sintion, Com Bors, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0723067036 ; 0359481934
-------------------------
Web: Internet
  email: nolemob@yahoo.com
  site: www.nolemob.ro
  facebook: Nolemob

 
Nolemob - detalii firma  
Detalii  video  

Activitatea noastra am inceput in 2001, in cartierul Iosia din Oradea, intr-un atelier de c.a. 200mp, care avea inca 400mp de teren, unde materia prima, adica lemnul, noi am putut sa-l uscam cu mare atentie.

In anul 2007 in urma presiunii pietei, am reusit sa ne dezvoltam si sa ne extindem capacitatea de productie. Noul nostru punct de lucru din Sintion (3km de la Oradea) se aseaza pe o suprafata totala de 3500 m2, din care 650 m2 cuprinde atelierele acoperite si incalzite. La inceputul anului 2010 am deschis showroom-ul nostru in Sintion, unde cei interesati poate sa vada produsele noastre.

Suntem existenti si in prezent pe piata datorita perseverentei noastre in munca si datorita clientilor nostrii, care din nou si din nou comanda de la noi si mai mult decat atat, ne recomanda cunostintelor. Stim foarte bine ca aceasta incredere, am castigat cu nivelul ridicat de calitate pe care le oferim clientilor nostrii.

Ne straduim permanent, ca clienti nostrii sa fie multumiti. Acest lucru este foarte important, fiindca cu produsele noastre omul intra in contact in fiecare zi in caminul sau, asadar ni-se pare normal ca obiectele care il inconjoara sa transmita caldura si multumire, cu un singur cuvant naturalete!

Privind politica noastra de preturi, incercam intotdeauna sa oferim clientilor nostrii preturi personalizate, pentru ca toata lumea sa-si gaseasca produsul, pentru gustul si bugetul potrivit.

Nu numai preturile noastre sunt personalizate, ci si produsele noastre! Acest

lucru inseamna ca putem satisface aproape orice cerere. Daca noi nu va putem oferi un produs care sa satisfaca dorintele Dumneavoastra in totalitate, asteptam propunerea, planul, idea Dumneavoastra personala iar echipa noastra va sta la dispozitie pe planul executiei.

Echipa noastra dinamica va sta la dispozitie oricand!

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video