NIS ELECTRONICS Afisari: 2085
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 1187
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Ion Minulescu, nr. 67-93 (incinta Flaros), sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0744533783; 0213350063
-------------------------
Web: Internet
  email: bucoffice@nis.ro
  site: www.nis.ro

 
COLIBRI Leonardo  
Detalii  video  

Aplicarea copertilor de protectie pe cartile sau revistele care prezinta o anumita valoare bibliofililor este un obicei cât se poate de vechi. Este suficient sa ne gandim la invelitoarele vandute in librarii pentru manualele scolare, sau chiar la modalitatea de a inveli cartile cu hartie. Procedeul industrial de aplicare a invelitorilor de plastic se aseamana foarte mult cu cele amintite mai sus, dar necesita o folie speciala  si un aparat de sudat polietilena. Bineinteles ca timpul si costurile invelirii scad odata cu utilizarea noilor tehnologii. CoLibri este un sistem de aplicare a copertilor de protectie (învelitoare) cu procedeul de sudura a polietilenei cu bara încalzita. Cu ajutorul sistemelor CoLibri se pot înveli carti, dosare, brosuri si caiete, si deasemena se pot încapsula ermetic în astfel de folii de polietilena documente, planuri, diplome si fotografii pentru a le pastra în conditii cât mai bune. Sistemul CoLibri utilizeaza doua feluri de coperti învelitoare: cu buzunare preformate pentru carti, brosuri, etc. si tip punga pentru documente, fotografii, etc.

  Pasul 1

     Se selecteaza cea mai apropiata dimensiune de coperta învelitoare CoLibri dintre cele disponibile si se aseaza pe suprafata de lucru. Coperta din spate a cartii se introduce în buzunarul din partea dreapta a învelitorii, apoi se închide cartea.

Pasul 2 

     Se introduce coperta sub bara de sudura. Apasati în jos cele doua mânere de actionare, urmarind indicatiile de pe afisajul LCD. În doar 3 secunde coperta CoLibri va fi sudata si taiata pe lânga coperta fara a folosi adezivi.

      Introduceti coperta frontala a cartii în buzunarul din stânga a învelitorii si repetati operatia de mai sus pentru a îndeparta excedentul.

Pasul 3

      În doar 20 de secunde cartea este învelita si perfect protejata. Colibri Pocket este rapid si foarte usor de utilizat. Dupa cum se poate vedea si din exemplul alaturat, necesita doar câtiva pasi simpli. Deasemena, este poate si mai simplu împachetarea unor documente, obiecte sau chiar marfuri.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video