NIS ELECTRONICS Afisari: 2085
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 1187
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Ion Minulescu, nr. 67-93 (incinta Flaros), sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0744533783; 0213350063
-------------------------
Web: Internet
  email: bucoffice@nis.ro
  site: www.nis.ro

 
Masina de aplicat adeziv MAXIT 62  
Detalii  video  

Cu acest echipament profesional, fabricat in S.U.A., se poate depune pelicula adeziva pentru realizarea unei game largi de materiale: albume foto, coperti, printuri inkjet de format mare lipite pe suport rigid, prezentari, puzzle-uri si boardgame-uri, etichete, abtibilduri, etc.

   

Rolele motorizate de ungere

Se incalzesc automat la temperatura potrivita in aproximativ 55 de minute. Porniti aparatul, introduceti printul printre rolele care se rotesc si pe el va fi aplicat un strat subtire si neted de adeziv. Viteza de aplicare este de 1 m in 13 secunde. Temperatura nu va afecta printurile laser sau inkjet. Nu necesita lucrari de intretinere zilnice sau lunare.  

 Adezivul MX II

 Este proiectat pentru a oferi o aderenta foarte buna pe aproape orice suprafata. Este suficient un strat foarte subtire pentru a obtine o lipire corespunzatoare. Utilizarea acestui adeziv este sigura, netoxica si nepericuloasa. Pentru a reincarca rezervorul, adezivul se pune cu tot cu punga in care este livrat (deoarece aceasta punga este dizolvabila).

CARACTERISTICI MAXIT 62

Lipirea se poate face pe: plastic, lemn si metal Costul de lipire: 0,5 Euro / mp Stratul de adeziv aplicat : subtire, neted si fara bule Viteza de aplicare a adezivului : 1 m in 13 secunde Toxicitate: adezivul nu este toxic sau periculos Latime de aplicare a adezivului : 62 cm

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video