Metropolitan Construct - Tamplarie din PVC cu geam termopan, Bucuresti Afisari: 1723
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Usi, ferestre Vizitatori: 705
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Basarabia, nr. 250, sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0721264039; 0722282419; 0212554005
-------------------------
Web: Internet
  email: office@metropolitan-construct.ro
  site: www.metropolitan-construct.ro

 
Metropolitan Construct - detalii firma  
Detalii  video  

SC Metropolitan Construct SRL este partener in productia de tamplarie din PVC cu geam termopan, cu SC Profine Romania SRL, reprezentanta concernului german Profine GmbH, proprietara marcii   si lider mondial pe piata sistemelor de tamplarie din PVC.   este inventatorul primei ferestre din PVC, din lume,in anul 1954. SC Metropolitan Construct SRL produce si comercializeaza tamplarie din PVC -   cu geam termopan Pilkington sau Saint-Gobain, dotata cu garnituri siliconate   ,accesorii  , feronerie SIEGENIA-Germania sau G.U. pe baza tehnologiilor furnizate de partenerii nostii, la calitate si standarde germane.

 

Venind in intampinarea cererilor dvs, societatea noastra va asigura consiliere si ofertare gratuita, ajutandu-va in alegerea sistemului si accesoriilor, a deschiderilor, a sticlei, asigurand obtinera unui raport calitate-pret excellent.Se asigura executie si montare rapida pe baza unor tehnologii certificate in timp. Deasemenea ,va oferim diverse accesorii (glafuri interioare si exterioare.rulouri, plase de tantari,etc,care se inscriu in acelelasi standard de calitate.

 

Garantarea ferestrelor produse de noi se realizeaza printr-un certificat de garantie emis de SC Metropolitan Construct SRL si printr-un certificat de calitate emis de Profine Romania SRL, proprietara marcii   Experienta celor 50 ani (impliniti in 2004)pe piata mondiala , ne face sa va recomandam cu caldura ferestrele fabricate in sistemele  .  

 

Pin ferestrele noastre Europa se vede mai aproape!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video