Metropolitan Construct - Tamplarie din PVC cu geam termopan, Bucuresti Afisari: 1723
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Usi, ferestre Vizitatori: 705
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Basarabia, nr. 250, sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0721264039; 0722282419; 0212554005
-------------------------
Web: Internet
  email: office@metropolitan-construct.ro
  site: www.metropolitan-construct.ro

 
Certificat de calitate  
Detalii  

Informatii pentru Controlul Calitatii, in sprjinul Cumparatorului de ferestre si usi PVC ® 1. Elemente de identificare a originii 1.1 Identificarea profilelor PVC Pentru , toate profilele PVC sunt stantale pe falt (zona orizontala vizibila atunci cand se deschide o fereastra sau usa) cu insemnele HT sau , urmate de o serie de cifre si/sau litere care identifica sarja de extrudare.

1.2 Identificarea feroneriei Elemenle de feronerie sunt stantate cu insemnele producatorului, precum HT, Fuhr, Siegenia, Winkhaus, GU, Roto, Aubi etc. Specificam ca agreem si recomandam folosirea feroneriei exclusiv germana.

2. Elementele de identificare a seriilor de profile PVC 2.1 Profilele Avantage are latime de 52 mm. Confort are o latime de 62mm si are garnituri de etansare doar pe partile Ialerale. Seria 900 are latime 62 mm si are garnitura pe mijlocul faltului. Seria 900 Elegance are latima 62 mm si are gamitura pe mijlocul faltului. Seria Innonova 70 are latime 70 mm si are garnitura pe mijlocul faltului.

3. Elemente de control a calitatii exacutiei 3.1 Armarea De la anumite lungimi (uzual 700-800 mm), profilele PVC se armeaza cu otel zincat. Puteti controla existenta otelului zincat executand o gaura pe una din laturile care nu se vor vedea ulterior astupand-o cu silicon la culoarea tamplariei. Otelul se prinde de profilul de PVC cu suruburi la pas de maxim 600 mm si prinderea se poate controla observand existenta acestor suruburi.

3.2 Evacuarea apelor, aerisirea, etansarea Latura inferioara orizontala a tocului (ramei fixe) sau a traverselor este prevazuta cu slituri spre exterior si cu slituri pe faltul de geam pentru evacuarea apelor. Latura superioara orizontala a tocului se prevede cu gauri de 5-7 mm pentru aerisire la toate profilele imitatie furnir pe corp brun, iar la pofilele albe optional. Laturile orizontale inferioare si superioare ale aripii (rama mobila) se prevad cu gauri de aerisire pe falt si la exterior. Sliturile si gaurile pentru evacuarea apelor si aerisire se pot controla vizualizand elementele de tamplarie. Toate elementele mobile de tamplarie se etanseaza cu cei putin 2 garnituri de cauciuc (plus garniturile de la exteriorul si interiorul geamului). Toale elementele fixe de tamplarie au garnituri de etansare la interiorul si exteriorul geamului. Controlati daca garniturile de cauciuc sunt Iipite la imbinari (mai putin garnitura de pe bagheta de prindere a geamului). In principiu, un element de tamplarie nu trebuie sa fie perfect etans. Orice incapere trebuie sa respire. Recomandam sa optati pentru una dintre variantele de circulatie controlata a aerului, asttel evitand aparitia condensului pe sticla. Aceasta operatiune se poate face si ulterior cu ajutorul unor garnituri speciale si a unor supape, sau prin practicarea unor gauri ascunse care inlesnesc aerisirea controlata a incaperii.

3.3 Geamul izolant La un element de tamplarie sticla este zona cea mai sensibila pe unde transferul de caldura se face cel mai usor de aceea alegerea unei sticle bune pentru geamul izolant este de o importanta maxima. Uzual geamul izolant este compus din foaie de geam+ distantier+ foaie de geam. Recomandam geamul izolant facut cu o feaie de sticla Low Emisivity + o foaie de sticla float normala. In plus putem folosi gaz inert intre cele doua foi de sticla (in loc de aer obisnuit). Mentionam ca gazul inert se pierde dupa aproximativ 3 ani. Daca ati optat pentru geam izolant Low Emisivity puteti controla acest lucru astfel: fiind in interiorul incaperii, la circa 5-10 cm de geam aprindeti o flacara (bricheta, Iumanare etc.) astfel incat sa vedeti in geamul izolant 4 facari separate pentru fiecare fata a fiecarei foi de sticla. Daca aveti sticla Low Emisivity in componenta geamului izolant este obligatoriu se vedeti a 2-a sau a3-a flacara de alta culoare (de regula mai inchisa) decat celelalte trei. Flacara de alta culoare va arata care fata a foilor de sticla are acel strat special Low Emisivity. Intotdeauna privind de la interior catre exterior stratul Low Emisivity va fi pe fata a 2-a sau a 3-a dintre cele 4. Zona dintre cele 2 foi de sticla care compun geamul izolant trebuie sa fie intotdeauna uscata si curata.

3.4 Feroneria Feroneria este acea parte care asigura inchiderea si deschiderea elementului de tamplarie. Feroneria contine balamale, maner de actionare, mecanism (cremon) si bumbi sau ciuperci antiefractie pentru inchidere. Obligatoriu trebuie sa fie un punct de inchidere la fiecare 800 de mm lungime a faltului. Feroneria trebuie sa actioneze usor si fara sa agate.

3.5 Montajul la santier Intre rama tamplariei si contructie se va lasa un rost de 10-15 mm perimetral. Rostul se astupa cu spuma poliuretanica, acesta avand rol de protectie termica si impotriva curentilor de aer. Recomandam protejarea rostului catre exterior impotriva apelor prin folosirea pervazelor exterioare. Prinderea ramei de corpul cladirii se poate face cu ancore de tabla zincata sau cu dibluri prin rama, acestea astupandu-se ulterior cu capace. Distanta intre 2 puncte de prindere este de max. 700 mm sau max. 150 mm de la coltul ramei.

4. Condens pe tamplarie Elementele de tamplarie impiedica pierderea rapida a caldurii din incapere. Elementele de tamplarie nu fac caldura in incapere !!! Aparitia condensului pe elementele de constructie (tamplarie, pereti, tavane etc.) este in functie de umiditatea relativa din incapere, de temperatura aerului din incapere si de temperatura de pe elementele de constructie din incapere. Astfel putem exemplifica, observand pe ultima coloana a tabelelor de mai jos la ce temperatura inferioara a elementului de tamplarie va apare apa (condens), functie de ceilalti 2 factori:

t 0C aerului interior umiditatea aerului interior % t 0C elementului de tamplarie 15 50 4.7 18 50 7.4 20 50 9.3 22 50 11.1

t 0C aerului interior umiditatea aerului interior % t 0C elementului de tamplarie 15 50 4.7 18 50 7.4 20 50 9.3 22 50 11.1 In concluzie, cu cat temperatura aerului interior este mai mica si umiditatea interioara este mai mare, paaritia condensului se va face chiar la o temperatura interioara mai ridicata a elementului de constructie. Un element de tamplarie poate avea la fata interioara o temperatura scazuta, si astfel sa favorizeze aparitia condensului, daca: - t 0C exterioara este foarte scazuta (minus 10, minus 20 0C) - t 0C interioara este scazuta - s-au folosit profile PVC cu pereti subtiri sub 2.5 mm sau cu camere mai mici de 6 mm, ceea ce nu este cazul sistemelor . - geamul izolant este de calitate slaba si pierde usor caldura de la interior - montajul garnitura exterioara – geam izolant – bagheta este neoptimizat ca dimensiuni si permite patrunderea aerului rece dinspre exterior, racind suprafata interioara a tamplariei.

5. Intretinerea periodica si garantie Pentru derularea normala a prevederilor contractuale privitoare la garantia elementelor de tamplarie PVC aveti obligatia sa respectati urmatoarele norme de intretinere periodica a acestora: - profilele PVC se vor lustrui cel putin semestrial cu laptisor de curatare si hartie cerata - garniturile de cauciuc se vor unge semestrial cu ulei special - feroneria se va gresa semestrial cu ulei special - nu se vor folosi diluanti, materiale abrazive sau alte substanta chimice la curatarea tamplariei. Substantele si materialele de intretinere necasare, se pot procura de la producatorul Dvs. de tamplarie, fiind agrementate doar daca au insemnele . Recomendam incheierea unui contract de intretinere periodica cu firma producatoare. Garantia se acorda uzual pentru: - stabilirea culorii - elasticitatea garniturilor de etansare - neaparitia fisurilor sau crapaturilor in profile - fiabilitatea feroneriei - detalii de montaj (suduri, etansare, prinderi mecanice, montaj feronerie, fiabilitate geam termopan).

6. Reclamatii Reclamatiile se fac, telefonic sau in scris, la firma care v-a executat si montat elementele de tamplarie PVC, pe baza facturii si a prezentului Certificat de Calitate. In cazul nerezolvarii problemelor aparute, va rugam sa contactati HT Troplast Romania S.R.L. la tel. /fax: 493.21.45; 493.21.55 sau E-mail: @ht-troplast.ro.

7. Agrementari tehnice Sistemele de tamplarie PVC sunt agrementate in romania conform Agrementului Tehnic nr. 020-02-/ 035-2001 eliberat de Comisia de Agrement Tehnic in Constructii. * Toate drepturile asupra conceptiei, utilizarii, informatiilor si detaliilor din acest Certificat de Calitate sunt proprietatea HT Troplast Romania S.R.L. si pot fi reproduse doar cu acordul scris al acesteia.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
protejarea informatiilor  |  constructii speciale   |  Abrazivi industriali  |  Accesorii actionare  |  Accesorii aluminiu  |  Accesorii de prindere   |  Accesorii electrice  |  Accesorii ferestre  |  Accesorii ferestre pvc  |  Accesorii motoare  |  Accesorii piscina  |  Accesorii piscine  |  Accesorii plase insecte  |  Accesorii plase tantari  |  Accesorii protectie  |  Accesorii pvc  |  Accesorii sisteme antiefractie  |  Accesorii sticla  |  Accesorii tamplarie  |  Accesorii tamplarie aluminiu  |  Accesorii tamplarie pvc  |  Accesorii usi  |  Activitati gospodaresti  |  Ancore chimice  |  Ancore montaj  |  Ancore otel  |  Aplica exterioara  |  Aplica exterior  |  Aplice sticla  |  Armatura de otel   |  Armaturi stalpi  |  Baghete usi  |  Balamale mobila  |  Balamale speciale  |  Balamale usi  |  Balamale usi sticla  |  Banda adeziva  |  Camere ascunse  |  Camere transmisie ip  |  Camp electrostatic  |  Capace aluminiu  |  Capace condens  |  Cauciuc sintetic  |  Centrala antiefractie  |  Centrala termica  |  Certificat calitate  |  Condens   |  Constructii furnir  |  Constructii speciale  |  Contract intretinere  |  Control la distanta   |  Controlul calitatii aerului  |  Controlul tehnic de calitate  |  Costuri ascunse  |  Culori diverse   |  Culori standard  |  Curatare ferestre  |  Curatare feronerie  |  Curatat pereti exteriori  |  Decapanti abrazivi chimici  |  Design exterior  |  Design interior  |  Design interior si arhitectura  |  Detalii de executie  |  Detalii tehnice  |  Detergenti intretinere  |  Diluanti  |  Elemente cauciuc  |  Elemente constructii  |  Elemente etansare  |  Elemente fixare  |  Elemente prindere  |  Elemente tamplarie  |  Etansare termica  |  Etansare usa  |  Fereastra termica  |  Ferestre aluminiu  |  Ferestre clasice  |  Ferestre geam termopan  |  Ferestre uzuale  |  Feronerie constructii  |  Feronerie ferestre  |  Feronerie roto  |  Feronerie sticla  |  Feronerie usi  |  Folie aluminiu  |  Furnir brad  |  Furnir nuc  |  Furnir tehnic  |  Gama de temperatura   |  Garantie si postgarantie  |  Garnitura de silicon   |  Garnituri cauciuc  |  Garnituri epdm  |  Garnituri etansare  |  Garnituri etansare ferestre  |  Garnituri etansare usi  |  Garnituri manere ferestre  |  Garnituri manere usi  |  Garnituri tamplarie  |  Garnituri tamplarie aluminiu  |  Garnituri tamplarie pvc  |  Garnituri usi sticla  |  Gaz inert  |  Geam antiefractie  |  Geam colorat  |  Geam duplex  |  Geam float  |  Geam lowe  |  Geam ornament  |  Geam sablat  |  Geam sticla  |  Geam termoizolator  |  Glafuri exterioare  |  Glafuri ferestre  |  Glafuri interioare  |  Glafuri pvc  |  Grilaje ferestre  |  Hartie scris  |  Imbinari mecanice  |  Incalzirea apei  |  Inchideri piscine  |  Inchideri sticla  |  Intretinere periodica tamplarie  |  Intretinere tamplarie pvc  |  Izolare fonica  |  Izolatie interioara si exterioara  |  Izolatie termica  |  Laveta bumbac  |  Lucrari de rezistenta  |  Lucrari exterioare  |  Lucrari inaltime  |  Lucrari industriale  |  Lucrari tamplarie  |  Manere ferestre  |  Manere hoppe  |  Manere usi  |  Manere usi sticla  |  Materiale abrazive  |  Materiale din pvc  |  Materiale protectie  |  Mobila camere zi  |  Mobila serie  |  Montaj aluminiu  |  Montaj pvc  |  Montaj standard   |  Montaj tamplarie  |  Montaj usi  |  Montaj usi exterior  |  Montaj usi interior  |  Montaje termopane  |  Motoare electrice  |  Pereti cortina  |  Pereti din sticla  |  Pereti pvc  |  Pereti sticla  |  Perii sticle  |  Piese aluminiu  |  Piscina interioara  |  Piscina mare  |  Piscine exterior  |  Piscine, accesorii piscine  |  Plase contra insectelor  |  Plase insecte  |  Plase insecte tip rulou  |  Plase protectie  |  Postgarantie   |  Prelucrari geam  |  Produse feronerie  |  Profil aluminiu  |  Profile muchii  |  Profile aluminiu  |  Profile cauciuc  |  Profile culoare  |  Profile de etansare  |  Profile exterior  |  Profile ferestre  |  Profile inchidere  |  Profile interior  |  Profile otel  |  Profile pvc  |  Profile tabla  |  Profile tabla zincata  |  Profile tavane  |  Profile tocuri  |  Profile usi  |  Profile vopsite camp electrostatic  |  Protectie fonica  |  Protectie fonica usi  |  Protectie solara  |  Protectie termica  |  Protectie usi, pereti  |  Rame aluminiu  |  Rame de calitate   |  Recomandari   |  Rezistenta sporita   |  Rulou exterior  |  Rulouri aplicate  |  Rulouri exterioare  |  Rulouri geam  |  Rulouri interioare,  |  Sistem aluminiu izolatie termica  |  Sistem confort  |  Sisteme antiefractie  |  Sisteme arhitecturale ferestre  |  Sisteme arhitecturale pereti cortina  |  Sisteme arhitecturale usi  |  Sisteme de izolatie  |  Sisteme de prindere  |  Sisteme directie  |  Sisteme etansare  |  Sisteme inchidere  |  Sisteme industriale  |  Sisteme pereti  |  Sisteme piscina  |  Sisteme prindere  |  Sisteme protectie solara  |  Sisteme usi glisante  |  Sisteme usi pvc  |  Sisteme vitrate  |  Sisteme vopsire  |  Sistemul de directie   |  Solutii curatat  |  Solutii protectie  |  Solventi organici  |  Spuma etansare  |  Spuma poliuretanica  |  Sticla constructii  |  Sticla si plastic  |  Sticla termopan  |  Stratul de aerisire   |  Structuri fatada  |  Structuri rezistenta  |  Structuri tamplarie  |  Substantele chimice  |  Supape din otel  |  Suprafata rulare  |  Suruburi mobila  |  Suruburi tabla  |  Tabla de otel  |  Tabla foi otel  |  Tabla otel  |  Tabla zincata  |  Tabla zincata de otel  |  Tamplarie aluminiu  |  Tamplarie aluminiu sticla  |  Tamplarie constructii  |  Tamplarie din pvc  |  Tamplarie mahon  |  Tamplarie pin  |  Tamplarie pvc aluminiu  |  Tamplarie pvc trocal  |  Tamplarie stejar  |  Temperatura controlata  |  Temperatura apei   |  Temperatura de lucru  |  Temperatura ulei  |  Tipuri de pachete  |  Toata suprafata  |  Toc inalt  |  Tocuri ferestre  |  Tocuri usi  |  Traverse  |  Ulei mecanisme fine  |  Ulei siliconic  |  Ulei tehnic  |  Usa antiefractie  |  Usa interior  |  Usa interior geam  |  Usa rapida  |  Usi antiefractie  |  Usi basculante  |  Usi camera  |  Usi canate  |  Usi clasice  |  Usi culisante  |  Usi exterioare  |  Usi exterior  |  Usi exterior termopan  |  Usi ferestre vanzari, montari  |  Usi furnir  |  Usi garaj aluminiu  |  Usi geam sablat  |  Usi glisante  |  Usi glisante aluminiu  |  Usi interioare  |  Usi interior  |  Usi interior sticla  |  Usi manere otel  |  Usi manere rotunjite  |  Usi otel  |  Usi protectie fonica  |  Usi pvc  |  Usi pvc interior  |  Usi siguranta  |  Usi sticla  |  Usi tabla otel zincata  |  Usi tehnice  |  Usi vitrate  |  Varianta standard  |  Volum de aer  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.