Stephanie's Dental Clinic- clinica stomatologica-Bucuresti Afisari: 1083
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 483
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Poiana Campina , nr.1, Bl. A5, Sc. B, Parter, Ap. 23, sect. 6,
-------------------------
Phone: Telefon
  0758834683; 0314253418
-------------------------
Web: Internet
  email: office@mediculstomatolog.ro
  site: www.mediculstomatolog.ro

 
Implanturile dentare  
Detalii  video  

Implanturile dentare reprezintă cea mai bună metodă de înlocuire a unui dinte pierdut si, în cazul în care este vorba de ultimii dinti, este singura posibilitate de a face o lucrare fixă în locul unei proteze mobile partială sau totală. Implanturile reprezintă o soluie foarte stabilă si rezistentă în aceste situatii.

 

Implanturile dentare sunt un dinte artificial în totalitate, o rădăcină si o coronită, de obicei din titan; rădăcina este implantată în os în urma unei interventii chirurgicale. Coronita care acoperă implantul redă în totalitate functiile dintelui pierdut, fizionomia, masticatia, etc.

 

Implanturile reprezintă o solutie foarte durabilă, rezistentă si stabilă dar, odată cu trecerea timpului, va trebui luat în considerare restrângerea, sau chiar schimbarea lui.

 

Când folosim implanturile dentare?

- înlocuirea unuia sau mai multor dinti fără a afecta dintii vecini;- rezolvă durerile si problemele de ocluzie afectate de migrarea dintilor în spatiul produs prin pierderea dintilor;- prin refacerea zâmbetului, redă încrederea în sine;- reface vorbirea, masticatia si implicit digestia;- reface fizionomia;- sustin puntile ceea ce le face mai confortabile si durabile.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video