Mecano Valmar, Bucuresti - Reparatii utilaje de ridicat Afisari: 219
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Scule, utilaje constructii Vizitatori: 610
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Zorilor, Nr.1B, Bragadiru, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0767801263; 0784293110; 0744178309
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@mecanovalmar.ro; contabilitate@mecanovalmar.ro
  site: www.mecanovalmar.ro

 
Tractari auto si utilaje  
Detalii  video  

Firma SC MECANO VALMAR efectueaza NON STOP servicii de TRACTARE AUTO si TRANSPORT DE UTILAJE. Transportam la destinatia solicitata autoturisme noi si avariate pe platforma speciala precum si utilaje de mic si mediu tonaj. Se pot transporta si remorca unul sau doua autovehicule simultan.

Efectuam 24h/24h servicii de TRACTARE AUTOTURISMETRANSPORT AUTOUTILITARE, MICROBUZE, CAMIOANE

Serviciul care ne deosebeste net de concurenta este cel de TRANSPORT DE UTILAJE INDUSTRIALE de tonaj mic si mediu cu autospeciala IVECO pe platforma. Astfel venim in intampinarea firmelor care solicita transportul dintr-o locatie in alta al unor astfel de utilaje: motostivuitoare, stivuitoare, elicoptere, nacele, bobcat-uri, tractoare, tractorase, echipamente pentru finisarea betonului, placi compactoare, etc. Exemplele sunt numeroase si diverse iar firma noastra este orientata catre acest gen de serviciu, avand in dotare o autospeciala IVECO utilata corespunzator pentru astfel de interventii.

Transportam si AMBARCATIUNI si ATV-URI

Printr-o preocupare constanta fata de calitatea serviciilor pe care le prestam, am ajuns ca in momentul de fata sa oferim o gama diversificata de servicii de remorcare si tractare autotransport de utilaje.

La solicitarea clientului efectuam transportul persoanelor din autovehiculul avariat catre cea mai apropiata locatie acceptata de firma si client.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video