MASTER HAIR STUDIO Afisari: 2968
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Coafura, machiaj Vizitatori: 1013
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Åžos. Nicolae Titulescu nr. 4-8, et. 1 (America House), sector 1
-------------------------
Phone: Telefon
  0213147090; 0213117415
-------------------------
Web: Internet
  email: info@masterhairstudio.ro
  site: www.masterhairstudio.ro

 
Manichiura / Pedichiura  
Detalii  video  

Mainile sunt martori ai timpului care trece - “carte de vizita” pentru fiecare dintre noi.Deoarece pielea mainilor si picioarelor este expusa diversilor factori nocivi este important ca grija fata de ele sa fie pe masura.

 

A avea pielea mainilor ca de catifea, unghii perfecte si sanatoase nu mai reprezinta un lux. Tratamente aromaterapeutice, impachetari cu parafina, masaj revigorant sunt citeva terapii oferite de specialistii salonului nostru pentru a mentine frumusetea si elasticitatea pielii mainilor si a picioarelor.Daca, pentru o petrecere sau o ocazie mai speciala, doriti ca unghiile dumneavoasta sa capete un look original va asteptam cu o colectie ampla de nailart.

 

Pictura pe unghii este un detaliu care va confera un plus de farmec, rafinament si feminitate si, cu siguranta, va atrage atentia celor din jurul dumneavoastra. Cu acesta tehnica le imprimati un plus de seductie, le faceti , de ce nu, « protagoniste ». In cazul in care unghiile dumneavoastra sunt scurte este o ocazie optima sa recurgeti la unghii construite cu gel sau acril.

 

Impreuna cu Partenerii nostri in ingrijirea mainilor si picioarelor: Peggy Sage, O.P.I. si Creative va invitam sa va desprindeti pentru citeva clipe relaxante

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video