Maryx Com - service auto Bragadiru, Ilfov Afisari: 183
Categorie: AUTO MOTO >> Service auto-moto Vizitatori: 515
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Prelungirea Ghencea , Nr. 113, Bragadiru, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0722243829
-------------------------
Web: Internet
  email: maryxcom@gmail.com
  site: www.maryx.ro

 
Service Auto  
Detalii  video  

In unitatea noastra de service auto  putem  efectua  toate operatiunile de mecanica, schimburi  consumabile, ulei, frane, motor , dar si verificari injectie  common rail si injectoare,  cutii automate,etc.

Intretinem  in bune conditii orice vehicul in vederea obtinerii unei fiabilitati generale a autoturismului cat mai buna. La intretinere  conteaza intervalele de schimb, dar si tipul de ulei folosit, gresarea componentelor, presiunile  folosite, etc.

Costuri reduse pentru operatiunile de service auto.

In cadrul unitatii nostre de service auto, detinem strung si masina de freza CNC, in vederea ajustari si reconditionari  a pieselor ce se preteaza  in vedera scaderii  costurilor de intretinere. Astfel reusim o diminuare a costurilor de service auto destul de substantiala. Pretul fiind mult mai redus fata de untatile de service auto in care piesele/ansamblurile  sunt schimbate in totalitate.

A nu se uita faptul ca vehiculele  au fost proiectate tinand cont de conditiile meteo si de drum  pentru  state UE. Unde  atat conditiile de rulaj sunt complet diferite, dar si modul in care o masina este exploatata este diferit. Insa  in Romania  se constata o rata mult ridicata a defectiunilor vehiculelor la aceleasi masini cu acelasi nr de km, deci acestea necesita o mai stricta  verificare  si  un interval de service auto mai mic.

Dupa cum stiti  puterea unui motor  este exprimata in numarul de cai-putere/KW, insa dupa un timp de functionare  performantele motorului scad, datorita procesului de  decalibrare a injectiei /injectoarelor sau altor  auxiliare. Daca 

posesorul autoturismului nu apeleaza la un service auto pentru a remedia situatia, se poate ajunge la defectiuni mult mai grave si costisitoare.

Daca un injector este decalibrat, iar cantitatea de combustibil pe care o varsa in cilindru este diferita fata de perechea sa, atunci, se va  accentua uzura pe respectivul cilindru, ducand in mod direct la o crestere neobisnuita a temperaturii, deformand chiuloasa, arzand astfel garnitura acesteia, iar ca urmare, motorul va incepe sa se comporte necorespunzator. Costurile devin foarte mari si masina  nu mai este  performanta.  Aceasta incepe sa aiba putere scazuta , sa scoata fum, sa creasca consumul si motorul sa bata. Doar la noi puteti verifica injectia common rail.

O echipa profesionista si calificata in domeniul service auto

Servicul nostru de service auto  are  permanent  mecanici si ingineri  specializati  in domeniul tehnologiilor de service si intretinere auto. Chiar daca din pacate, in Romania  inca  a ramas lozinca veche ,,am  mecanicul meu  ieftin ,care face tot”,  dorim sa ne ajutam  clientii nostri prin intermediul calitatii serviciilor noastre.

Pentru  operatiuni de intretinere se face programare  cu cel putin o zi inainte  sau contract pe o perioada determinata. Pentru operatiuni de reparatie si verificare  se face programare cu 5  zile inainte.

Echipa MaryX considera ca,

“Secretul fericirii nu consta  in a face ceea ce ti place, ci in a face cu placere  ceea ce  trebuie  indeplinit.” Sir James  Barrie

Stim cat de neplacut este sa ai o problema cu masina, MaryX se gandeste mai intai la dumneavoastra, si tocmai de aceea, in vederea optimizarii timpului dumneavoastra , propunem ca un specialist  sa ridice masina pentru a o duce la service. Timp in care acesta conduce masina,  poate detecta micile inconveniente ale vehiculului. Evident, in perioada de service, dumneavoastra veti putea benefica de un alt autoturism.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video