Marina Herbals Afisari: 1807
Categorie: COMERT >> Alimente naturiste, plante medicinale, apicole Vizitatori: 871
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Avrig, nr.35, , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0726239225
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.marinaherbals.ro

www.naturist-shop.ro
www.adapthaspray.com

 
Adaptha Spray-urile Pret: 40,00 RON 30ml
Detalii

Sa facem cunostinta cu AdapthaSpray:

Spray-urile Adaptha reprezinta un amestec echilibrat din 5 plante adaptogene: Echinacea, Ginseng-siberian, Schisandra, Paducel, Rodiola si 4 fructe: Rodie, Pomelo, Scorus, Mangostana. La acestea se adauga plante si extracte specifice, in functie de produs, urmand ca totul sa fie concentrat intr-un amestec cu apa revitalizata prin tehnologia Grander.

 

Dar ce reprezinta "plantele adaptogene"?

Adaptogenii sau plantele adaptogene sunt plante specifice care reechilibreaza organismul, stimulandu-l pe acesta sa reactioneze pozitiv in situatii de stres fizic si emotional. Semnificatia fiziologica a stresului este de a pregati (adapta) organismul sa reactioneze la stimuli fizici si psihico-fizici atunci cand acestia, in functie de durata si gravitate, sunt perceputi ca fiind pericole. Reactia stresului este o reactie nespecifica a organismului la solicitarile externe cum ar fi o boala, anumite etape ale vietii reproductive (sarcina, nastere, alaptare), odihna insuficienta, cauze emotionale care sunt asociate generic cu disfunctii ca anxietatea, insomnia, iritabilitatea, dificultatea de concentrare, dezechilibru alimentar, oboseala, depresie. Pe perioada stresului au loc modificari biologice, hormonale, neurologice vegetative si imunitare, care tind sa sporeasca reactia organismului (capacitatea de rezistenta si de aparare) sub aspect comportamental si biologic. In cazul in care factorul de stres este prea intens sau se intinde pe o perioada indelungata, mecanismele fiziologice de re-echilibrare ale propriului organism sunt insuficiente si astfel pot aparea dezechilibre. De aici rezulta o stare permanenta de oboseala, apatie si vitalitate scazuta; pierderi de memorie, randament scazut in perioadele de studiu si lucru intelectual, dificultate de concentrare; o tensiune constanta care alunga somnul si reduce capacitatea de recuperare. In cazul unei situatii de "extenuare" de acest tip, plantele denumite ca "adaptogene" se dovedesc a fi extrem de utile. Termenul de "adaptogen" indica o stare care poate produce o ameliorare generala a conditiilor psihico-fizice: sporirea rezistentei la munca, reglarea functiilor metabolice, sporirea capacitatilor cognitive; a fost patentat in 1975 de Institutul de Plante din Suedia, in urma unor studii efectuate asupra plantei Rhodiola rosea pentru a explica actiunea acestei clase interesante de plante impotriva stresului. Din aceasta categorie fac parte Ginseng-ul (Panax ginseng), Ginseng-siberian (Acanthopanax senticosus), Echinacea (Echinacea angustifolia), Schisandra (Schisandra chinensis), Paducel (Crateagus oxyacantha) si Rodiola (Rhodiola rosea), ale caror proprietati sunt amplu demonstrate. De asemenea plantele adaptogene au fost identificate si utilizate de secole in terapia Ayurveda si medicina traditionala chineza.

 

Sa o luam pe rand, mai intai plantele adaptogene:

Echinacea (Echinacea angustifolia) Conform traditiei botanice este o planta adaptogena care permite sporirea rezistentei organismului impotriva agentilor patogeni stimuland sistemul imunitar. In prezent este unul din cele mai utilizate remedii pentru sporirea nivelului de aparare naturala a organismului, in special impotriva indispozitiilor de sezon de tipul racelii, gripei, tusei si alergiilor. Utilizare: adaptogen cu caracter imunostimulator, in general indicat in problemele legate de indispozitii in sezonul de iarna, tonic.

Ginseg-siberian (Acanthopanax senticosus) Studiile oamenilor de stiinta rusi si chinezi au demonstrat ca Ginsengul siberian este un tonic-adaptogen cu caracteristici speciale de multe ori superioare fata de mai bine-cunoscutul Ginseng (spre exemplu la nivelul sistemului imunitar). Cea mai cunoscuta intrebuintare a fost in sporirea performantei atletilor rusi la Olimpiada de la Moscova si a astronautilor in perioadele lungi de calatorie in spatiu. Ginsengul siberian este indicat ca tonic pentru intarirea organismului in caz de efort si ca remediu impotriva tendintei de a reduce capacitatea de lucru si de concentrare dar util si in perioadele de convalescenta. Poseda o actiune imunostimulanta generala. Utilizare: adaptogen, antiastenic, antistres, tonic.

Paducel (Crataegus oxyacantha) Botanistii occidentali il considera "hrana pentru inima" deoarece sporeste fluxul sanguin al inimii si regularizeaza bataile inimii. Paducelul manifesta o activitate sedativa si relaxanta recunoscuta, recomandandu-l in cazul starilor de stres si de anxietate. S-a demonstrat ca administrarea sa are efecte calmante asupra Sistemului Nervos Central, fiind extrem de indicat in cazul tulburarilor de somn si in situatii caracterizate de emotivitate si anxietate excesiva, in cazul stresului sau al menopauzei. Studiile efectuate demonstreaza o activitate importanta asupra sistemului cardio-circulator cu o imbunatatire reala a rezistentei la efort. Utilizare: reconstitutiv, anti-diareic, hipotensiv si cardiotonic.

Schisandra (Schisandra chinensis) Numele chinezesc "Wu Wei Zi" denumita si "planta cu 5 arome" este considerata ca fiind unul dintre cele 50 de ingrediente esentiale in formulele fitoterapiei chinezesti. In fosta Uniune Sovietica au fost realizate experimente pentru a demonstra actiunea adaptogena a plantei Schisandra, cu voluntari avand diferite profesii. Rezultatele au fost extrem de pozitive cu o imbunatatire a randamentului fizic si intelectual cu o luciditate mai mare in actiuni si o rezistenta sporita la efort. Utilizare: detoxifiant, tonic, astringent, stimulant, antioxidant, hepatoprotector, adaptogen si cu efect de tonifiere a aparatului genital masculin.

Rodiola (Rhodiola rosea) Planta folosita traditional in tarile nordice pentru a spori rezistenta fizica si longevitatea, Rodiola are o istorie aproape legendara. Primele studii stiintifice ale Rodiolei au fost realizate in prima jumatate a secolului trecut, atunci cand un grup de oameni de stiinta rusi au inceput sa observe efectele acestei plante; insa abia in anii '60 informatiile asupra beneficiilor Rodiolei au fost facute publice in Occident. Utilizare: adaptogen, anti-stres, util in controlul greutatii daca este asociat cu o dieta echilibrata. Imbunatateste concentrarea, luciditatea si potentialul mnemonic; recomandat pentru tratarea asteniei, depresiilor, apatiei, stresului, slabiciunilor musculare, stimuleaza potenta, sporeste performanta sportivilor reducand durata etapelor de recuperare.  

 

Nu in ultimul rand, fructele:

Rodie (Punica granatum) Concentrat pretios de substante antioxidante (polifenoli derivati din acidul elagic), acizi organici, minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, cupru si sulf ), vitamine (riboflavina, tiamina, vitamina B6, niacina, acid pantotenic, beta-caroten). Sucul de rodii are proprietati antioxidante recunoscute, remineralizante si vitaminice cu un gust placut si racoritor. Pomelo (Citrus grandis) Bogat in flavonoide, pectine, vitamine din grupul B, vitamina C, acid pantotenic si acizi organici, poseda calitati organoleptice si nutritionale specifice citricelor. Mangostana (Garcinia mangostana) Beneficiile acestui fruct cu o aroma placut acidulata au fost recent puse in valoare de studiile care au demonstrat o actiune antioxidanta si imunostimulatoare sporita. Scorus (Sorbus aucuparia) In trecut scorusele uscate erau amestecate cu faina, pentru a spori aroma painii in perioadele de foamete fiind un excelent combatant al anemiei. Contine derivati ai acidului parasorbic care asigura o activitate anti-bacteriana si bacteriostatica naturala. Extactia principiilor active din plante: Dezvoltata special pentru extractia principiilor active vegetale, tehnologia cu ultrasunete permite extractia completa a medicamentelor din plante, conservand astfel integritatea tuturor componentelor fitocomplexului, fie ele termolabile (proteine, aminoacizi, vitamine, enzime, etc.) termostabile, hidrosolubile si liposolubile.

 

Apa revitalizata:

 Apa in sine nu este o molecula amorfa. Se leaga de multe alte molecule creand interactiuni numite "punti de hidrogen" pentru a forma o structura in retea, care permite colectarea, depozitarea si transmiterea informatiilor. Apa de izvor are o structura proprie specifica care, daca este supusa ciclului de alimentare cu apa potabila, este compromisa de fenomene cum ar fi presiunea din conducte, canalizarea, introducerea de substante chimice si metale grele. Procesul de revitalizare al apei are loc printr-o tehnologie bazata pe transmiterea informatiilor oscilatorii si permite recuperarea sursei originale, adica a apei de izvor. Produsele preparate cu ajutorul apei revitalizate prezinta proprietati de conservare ridicate, o mai mare stabilitate chiar si in urma modificarii microbiologice, o mai mare putere auto-purificatoare, o mai mare putere solventa, caracteristici organoleptice sporite (prospetime, aroma, miros).

 

De ce sub forma de spray?

 Adaptha combina o particularitate specifica si unica de plante cu o forma inovativa a spray-ului oral sublingual, care spre deosebire de modurile clasice de administrare (pastila, capsula etc.) asigura o absorbtie mai rapida si mai eficienta. Zona dintre palatul inferior si limba este puternic vascularizata, iar mucoasa este extrem de subtire, favorizand trecerea principiilor active din exterior, imediat in sange. Grupul venos sublingual se revarsa in vena cava superioara si astfel principiul activ este distribuit in organism fara a mai trece prin ficat, organ in care are loc prima transformare si eliminare a majoritatii principiilor active.

 

Nu ramane decat sa vizitezi pagina fiecarui produs si sa vezi care spray ti se potriveste:

AdapthaDol

AdapthaSlim

AdapthaTon

AdapthaVit

AdapthaAge

AdapthaCalm

AdapthaLife

 

Unde le gasesc? Le poti achizitiona de aici sau din reteaua de magazine Plafar, Dr.Ogheria si farmacii.

 

Produsele sunt avizate de Institutul de Bioresurse Alimentare.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
alge de apa dulce  |  flavonoide  |  sistemul nervos central   |  Absorbant natural  |  Acid salicilic  |  Administrare eficienta  |  Afectiuni de prostata  |  Afectiuni prostata  |  Alge marine  |  Alimente baza  |  Alimente copii  |  Alimente naturale  |  Amestec de ingrediente  |  Anti age  |  Antiinflamatoare afectiuni ortopedice  |  Apa in exces  |  Apa masa  |  Apa potabila  |  Apa tonica  |  Apa vie  |  Apa vietii  |  Aplica exterior  |  Arome alimentare  |  Arome termostabile  |  Aspect fizic placut  |  Aspect masculin  |  Ayurveda terapie naturista  |  Baza de tratament  |  Calciu organism   |  Calciu magneziu  |  Calciu vitamine  |  Ceai de fructe  |  Ceai dietetic  |  Ceai diuretic  |  Ceai fructe  |  Ceai verde  |  Ceaiuri medicinale  |  Ceara de albine  |  Circulatia sanguina  |  Coaja de portocala  |  Conducte apa potabila  |  Consumului energetic  |  Controlul placii bacteriene  |  Controlul stresului  |  Crestere a plantelor   |  Cresterea sanilor   |  Curierat bucuresti  |  Deco style  |  Depozitarea si administrarea informatiilor  |  Detoxifiant de plante  |  Detoxifiant puternic  |  Detoxifiere  |  Detoxifierea organismului  |  Dezechilibre ale organismului  |  Dezechilibre emotionale  |  Dezechilibre hormonale  |  Dezechilibre neurologice  |  Dieta echilibrata  |  Distrofie musculara  |  Dureri reumatice  |  Efect anticelulitic  |  Efect stimulant  |  Efecte speciale   |  Efort fizic prelungit  |  Eliminarea celulitei  |  Eliminarea celulitei  |  Enzime alimentare  |  Enzime vegetale  |  Extracte plante  |  Extracte vegetale  |  Flavonoide   |  Flavonoide, pectine  |  Fluxul de sange  |  Fructe de paducel   |  Fructe mare  |  Fructe uscate  |  Ginseng siberian  |  Ginsengul siberian   |  Hipertensiune arteriala  |  Ingrediente active   |  Intarirea sistemului imunitar  |  Laptisor matca  |  Laringite, faringite  |  Lemn natural  |  Magazin naturist online  |  Magazin plante  |  Magneziu vitamine  |  Mama si copilul   |  Masa sticla  |  Masaj picioare  |  Medicina fizica  |  Medicina fizica balneoclimatologie  |  Medicina generala  |  Medicina traditionala chineza  |  Medicina vietii  |  Metale grele   |  Mierea de albine  |  Mod de viata  |  Nastere apa  |  Nastere naturala  |  Naturiste magazin online  |  Nivelul apei  |  Obezitate tratamente  |  Oboseala cronica  |  Oboseala fizica  |  Origine romana  |  Pana energie  |  Picioare umflate  |  Pierderi de apa  |  Piper negru  |  Plafar  |  Plante apa  |  Plante exterior  |  Plante gradina  |  Plante medicinale  |  Plante slabit  |  Plante uscate  |  Plantele adaptogene  |  Posta romana   |  Preparate alimentare  |  Preparate chinezesti  |  Presiunea apei  |  Produs pentru potenta  |  Produse detoxifiere  |  Produse fara zahar  |  Produse naturale  |  Produse naturiste  |  Produse pentru slabit  |  Produse plante medicinale  |  Produse slabit  |  Produsele alimentare  |  Proteine alimentare  |  Purificatoare apa  |  Recuperare medicina fizica  |  Recuperare medicina fizica balneologie eforie nord  |  Reducerea celulitei  |  Reglarea ciclului  |  Reglarea nivelului ph in sange  |  Remedii naturale  |  Remedii naturiste  |  Rezistenta sporita   |  Rinite alergice tratamente  |  Sanatate plante culturi agricole  |  Scaderea glicemiei   |  Serviciu gratuit  |  Serviciu special   |  Sistem nervos central  |  Sistemul cardiovascular   |  Sistemul imunitar  |  Sistemul nervos  |  Sistemul nervos central  |  Slim-kombu gel anticelulitic  |  Solventi organici  |  Spray auto  |  Starea sistemului nervos  |  Stil de viata  |  Stimuleaza sistemul imunitar  |  Stres fizic  |  Stresul cotidian  |  Stresului cotidian  |  Substante biologic active  |  Substante chimice   |  Substante liposolubile  |  Suplimente nutritive  |  Tehnologia 3d cu ultrasunete  |  Tehnologie performanta  |  Tensiune arteriala  |  Tensiune de alimentare  |  Tensiune de lucru  |  Terapii comportamentale  |  Tesutul adipos  |  Tesutul muscular  |  Tesutului adipos  |  Tonifiere generala  |  Transportul grasimilor in organism  |  Tratamente colon iritabil  |  Tratamente naturiste  |  Tratamente plante  |  Tratamente slabit  |  Vita de vie  |  Vitamine aminoacizi minerale  |  Vitamine copii  |  Vitamine memorie  |  Vitamine pentru copii  |  Vitamine putere concentrare  |  Voaluri matase  |  Zonele cu celulita  |  Zonele de acoperire   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.