Pentru succesul unei afaceri este foarte important ca produsele/alimentele comercializate sa fie pastrate în conditii si temperaturi optime. Indiferent de elementele care trebuie mentinute la rece, este necesara detinerea unei camere frigorifice care sa va asigure ca acestea vor ramâne în stare perfecta. Camera frigorifica este o încapere sau un container, dupa caz, format din panouri si usi termoizolante. Dupa temperaturile de lucru, exista 2 tipuri de camere frigorifice pe care noi le putem executa (confectiona) în functie de cerintele clientului: camere frigorifice de congelare si camere frigorifice de refrigerare. Camerele frigorifice de congelare pot asigura temperaturi de pâna la -30°C, fiind utile companiilor care detin si comercializeaza produse congelate sau alte tipuri de produse care necesita o temperatura foarte scazuta. Camerele frigorifice de refrigerare asigura temperaturi de pâna la -10°C sau 5-6°C, în functie de nevoi. Sunt utile pentru pastrarea alimentelor sau racoritoarelor în magazine sau restaurante ori medicamente, flori si alte produse. Caracteristici Camere Frigorifice: - Sunt construite din panouri termoizolante din spuma poliuretanica rigida;
- Usile frigorifice pot fi, în functie de cerinte, culisante, pivotante sau batante;
- Izolatie termica buna;
- Etanseitate buna;
- Zgomot redus;
- Consum energetic redus;
- Temperatura este controlata cu ajutorul aparaturii inovative, usor de manevrat.
|