Mantuleasa 40 - Restaurant Bucuresti Afisari: 19
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 13
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Mantuleasa, Nr. 40, sector 2
-------------------------
Phone: Telefon
  0754045450; 0751133141
-------------------------
Web: Internet
  email: office@mantuleasa40.ro
  site: www.mantuleasa40.ro
  facebook: mantuleasa40/
  instagram: mantuleasa40/?hl=ro

 
Detalii activitate

Fii binevenit la Mântuleasa 40, restaurantul unde misterul si magia din romanele lui Eliade se împletesc cu gustul preparatelor delicioase, gatite pe loc.

Te întâmpinam cu mâncaruri deosebit de gustoase, preparate pe loc si servite în portii generoase.

Te poftim sa visezi cât e ziua de lunga, sub parfumul florilor din gradina noastra sau în atmosfera enigmatica din casa.

Situat in inima Bucurestiului pe strada Mantuleasa la numarul 40, in apropiere de bulevardul Carol I, restaurantul Mantuleasa 40 va invita sa redescoperiti placerile tihnite ale unei mese bune in oras alaturi de familie sau colegi. Fie ca este vorba de mic dejun, pranz sau cina va asteptam cu o atmosfera intima si prietenoasa alaturi de savuroasele noastre preparate cu specific traditional românesc precum si cu delicii din bucataria internationala.
Restaurantul nostru dispune de un salon cu o capacitate de 70 locuri si o terasa încapatoare si luminoasa cu o capacitate de peste 60 locuri amenajate într-un cadru natural linistit si racoros, locul ideal pentru o masa de prânz în zilele toride de vara.
Atât gustul desavarsit al preparatelor noastre gatite cu multa pricepere de bucatarii nostri, cat si amabilitatea si buna dispozitie cu care personalul va întampina, întregesc bine cunoscuta noastra ospitalitate si sloganul “Hai sa te lingi pe degete!”

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15] [Image #16] [Image #17] [Image #18]
 
Gradina vara  |  Mese terasa  |  Restaurant bucuresti  |  Restaurante bucuresti  |  Restaurante sector 2  |  Salon restaurant  |  Terasa gradina  |  Terasa vara  |  Terase restaurante  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.