Manolly - Usi de garaj, usi industriale, automatizari, Dumbravita / Timis Afisari: 888
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Usi, ferestre Vizitatori: 412
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sat Dumbravita, Str. DJ691 Km.7+250 , Sat Dumbravita, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0732122844 ; 0728162533; 072241769
-------------------------
Web: Internet
  email: office@manolly.ro; aura.marisescu@manolly.ro
  site: www.manolly.ro
  facebook: usidegaraj.manolly

 
Usi rapide  
Detalii  video  

MANOLLY comercializeaza si instaleaza usi rapide. Usile rapide sunt ideale pentru delimitarea spatiilor de depozitare in industrie sau comert. Usile rapide pot fi de mai multe tipuri:

Usi rapide SPEED ROLL Acestea pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior. Au o manta din PVC ce asigura o buna izolatie termica si se ridica prin inroluire pe axul situat deasupra golului.Pot fi construite cu unu sau mai multe randuri de zone transparente. Mantaua din PVC este prevazuta cu profile metalice de ranforsare. Sunt disponibile in diverse culori. Usile rapide SPEED ROLL sunt dotate cu o unitate de control multifunctionala cu microprocesor si display Motorul trifazic este prevazut cu functie de autofranare si posibilitatea de deblocare pentru utilizare manuala in caz de nevoie. Garantie 12 luni pana in 100.000 cicluri.

Usi rapide EASY ROLL Acestea pot fi utilizate in interior. Au o manta din PVC ce asigura o buna izolatie termica si care se ridica prin inroluire pe axul situate deasupra golului. Pot fi construite cu unu sau mai multe randuri de zone transparente avand profile metalice de ranforsare. Sunt disponibile in diverse culori. Usile rapide EASY ROLL sunt dotate cu o unitate de control multifunctionala cu microprocesor si afisaj digital. Motorul trifazic este prevazut cu functie de autofranare si posibilitatea de deblocare pentru utilizare manuala in caz de nevoie. Garantie 12 luni pana in 100.000 cicluri.

Usi rapide SPEED PACK Usile rapide SPEED PACK sunt concepute special pentru a putea fi utilizate la exterior. Au o manta din PVC ce asigura o buna izolatie termica si care se ridica prin impachetare deasupra golului. Pot fi construite cu unu sau mai multe randuri de zone transparente avand profile metalice de ranforsare ce asigura o buna rezistenta. Sunt disponibile in diverse culori. Usile rapide SPEED PACK sunt dotate cu o unitate de control multifunctionala cu microprocesor si afisaj cu cristale lichide. Motorul trifazic este prevazut cu functie de autofranare si posibilitatea de deblocare pentru utilizare manuala in caz de nevoie. Garantie 12 luni pana in 100.000 cicluri.

Usi rapide GIGA PACK Usile rapide GIGA PACK utilizate in special pentru inchideri de dimensiuni foarte mari. Au o manta din PVC ce asigura o buna izolatie termica si care se ridica prin impachetare deasupra golului.Pot fi construite cu unu sau mai multe randuri de zone transparente avand profile metalice de ranforsare ce asigura o buna rezistenta. Sunt disponibile in diverse culori. Usile rapide GIGA PACK sunt dotate cu o unitate de control multifunctionala cu microprocesor si afisaj cu cristale lichide. Motorul trifazic este prevazut cu functie de autofranare si posibilitatea de deblocare pentru utilizare manuala in caz de nevoie. Garantie 12 luni pana in 100.000 cicluri. Pentru mai multe detalii si oferta de preturi pentru usile rapide, nu ezitati sa ne contactati.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video