Magic Intermed & Distribution - Distributie centrale termice Afisari: 1776
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 655
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sabinelor, Str. Sabinelor nr. 103-105, sector 5 , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  021 4101745; 0744559239; 0214101764
-------------------------
Web: Internet
  email: magic-id@b.astral.ro
  site: www.magic-id.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

In 1990 societatea P&I IMPEX SRL cu activitate in domeniul echipamentelor pentru industria alimentara a folosit pentru prima oara numele comercial MAGIC DRINKS. Datorita diversificarii activitatii acesteia in 1994 a luat fiinta MAGIC INTERMED & DISTRIBUTION SRL avand ca activitate furnizarea de echipamente pentru alimentatia publica si magazine cu profila alimentar. MAGIC I&D are ca preocupare centrala impunerea numelui sau ca sinonim al promptitudinii si ofertei de calitate. Aceste atribute vizeaza atat domeniul produselor distribuite cat si cel al serviciilor furnizate in scopul de a-si intampina clientii cu o oferta complexa. Activitatea firmei se axeaza pe furnizarea echipamentelor pentru:A.  magazine alimentare, supermarketuri; bucatarii profesionale pentru restaurante, cantine (autoservire), firme de catering; baruri, cofetarii, patiserii, pizzerii, cafenele etc.

B.  piese de schimb pentru frigotehnie si agenti frigorifici; C. centrale termice, instalatii de incalzire; -instalatii de conditionare si ventilare a aerului. Printre furnizorii MAGIC se numara firme de prestigiu din Italia, Egipt, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Polonia, Turcia, Ungaria etc.

MAGIC Intermed&Distribution asigura: consultanta  proiectare  instalare  instruire utilizatori garantie service in garantie si post garantie piese de schimbMAGIC Intermed&Distrbution s-a dezvoltat continuu avand in prezent peste 35 de angajati, o retea de magazine si distribuitori in 9 mari orase ale tarii, dublata de o retea de service.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video