Load Star Prod Impex, Bucuresti - Sisteme de interfonie si videointerfonie Afisari: 1480
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Interfoane Vizitatori: 574
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ceahlaul, Nr. 25, bl. 71, sc. 3, et. 1, ap. 35, sector 6 , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744651220; 0770753366; 0212215094
-------------------------
Web: Internet
  email: loadstar1992@yahoo.com; livius@loadstar.ro
  site: www.loadstar.ro

 
Interfoane si Videointerfoane  
Detalii  video  

Interfoanele şi videointerfoanele reprezintă  tot o soluţie pentru a limita şi restricţiona accesul persoanelor în diferite spaţii şi obiective.

Un sistem de videointerfon sau interfon este compus din:

  • unitatea exterioară de interfon/videointerfon care se montează la intrarea în obiective şi de unde se poate suna din exterior de către vizitatori pentru a cere accesul
  • monitorul sau telefonul interior de unde gazda poate răspunde apelului şi poate să dea comanda de deschidere a uşii sau porţii  electromagnetice de deschidere
  • sursa de alimentare a interfonului/videointerfonului
  • yala electromagnetică, zăvor electromagnetic, bolţ electromagnetic sau elecreomagneţi de forţă, care se montează pe uşile de acces pentru a le bloca.

Când un beneficiar solicită  instalarea unui sistem de interfon/videointerfon, primul pas ce trebuie făcut este să se facă o dimensionare a sistemului funcţie de numărul unităţilor interioare de unde se doreşte a se putea răspunde şi de tipul de uşă ce urmează a fi dotată cu inchidere electromagnetică.

Se face apoi o antecalculaţie a lucrării de instalare ce cuprinde materialele şi manopera aferentă instalării şi se stabileşte de comun acord cu beneficiarul data la care se va face instalarea sistemului şi modalitatea de plată.

După ce se face instalarea sistemului şi punerea lui in funcţiune, se face instruirea beneficiarului pentru învăţarea utilizării acestuia.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video