Coldline Bucuresti - Service echipamente frigorifice profesionale Afisari: 1752
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Electrocasnice Vizitatori: 705
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Theodor Pallady, Nr. 287 (IOR2), Corp C1, Et. 2, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0214440034; 0374008888; 0213108393
-------------------------
Web: Internet
  email: service@coldline.ro; office@linegroup.ro
  site: www.coldline.ro

 
Service  
Detalii  video  

Aparatele frigorifice marca Liebherr sunt renumite pentru calitatea lor excelenta, design-ul modern si usurinta in utilizare. Gama de produse profesionale include frigidere, congelatoare, cabinete pentru pastrarea vinurilor. Aparatele frigorifice profesionale marca Liebherr sunt un simbol al calitatii in Europa si in lume. In fiecare zi mai mult de 1.000 de aparate frigorifice sunt livrate dinspre facilitatile de productie Liebherr catre utilizatori.

Serviciul Service

Echipamentele frigorifice marca Liebherr corespund tuturor normelor internationale in vigoare privind electrosecuritatea si, inainte de a fi comercializate, sunt testate pe o durata de timp cuprinsa intre 14 si 40 de ore pe standuri de proba complet automatizate. Gratie calitatii exceptionale a echipamentelor frigorifice domestice marca Liebherr, la acest tip de aparate se acorda o garantie completa pe o perioada de 2 ani. In eventualitatea aparitiei unei probleme in functionarea aparatului, pentru a apela departamentul Service, firma Coldline pune la dispozitia utilizatorilor o line telefonica. Apelurile sunt preluate de un operator care, dupa ce va analiza rapid natura problemei tehnice aparute, va lansa in cel mai scurt timp comanda pentru interventia echipei de service din orasul sau zona respectiva. Linia telefonica este destinata solicitarilor de natura tehnica.

Pentru a apela Departamentul Service va rugam procedati in felul urmator:

  • Formati numarul 0251 418 026 - linie telefonica reteaua Romtelecom
  • Transmiteti informatii despre modelul achizitionat si problemele aparute

In cazul in care din diferite cauze este imposibila apelarea numarului afisat mai sus va rugam sa formati unul din numerele din tabelul de mai jos, in functie de locatia dumneavoastra.Programul de lucru al Departamentului Service Central este:

ZiOreleLuni - Vineri10°° - 18°°Sambata10°° - 14°DuminicaInchis

 

De asemenea, pentru a transmite informatii despre problemele aparute direct la Departamentul Service Central va stau la dispozitie numerele de telefon: 0374 008 888 sau adresa de e-mail: service@coldline.ro

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video